Libnet.ro
UNICEF

10:30

PAKISTAN: 42 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana.

România Liberă România Liberă,
PAKISTAN: 42 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana.

Patruzeci si doua de persoane au murit in urma unui atentat cu masina capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, informeaza B1TV. Masina-capcana a explodat duminica in bazarul Kissa Khwani. Acesta este al treilea atentat comis intr-o saptamana la Peshawar, dupa cel soldat cu 82 de morti impotriva unei biserici si aproape 20 impotriva nunui autobuz cu functionari. Atentatul nu a fost revendicat dar ar purta amprenta talibanilor pakistanezi din cadrul . continuă pe România Liberă

Pakistan: 42 de morti dupa un atentat cu masina capcana in Peshawar

Patruzeci si doua de persoane au murit in urma unui atentat cu masina capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului. Masina-capcana a explodat duminica in bazarul Kis.

Siria: Cel putin 30 de morti intr-un atentat comis in Damasc

Atentat in centrul Siriei. Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs la Rankous, o suburbie a Damascului. O bomba a explodat in fata.

Cel putin 31 de morti intr-un atentat cu bomba in orasul pakistanez Peshawar

Cel putin 31 de persoane au murit si 76 au fost ranite intr-un nou atentat cu bomba comis astazi in orasul pakistanez Peshawar, situat in apropierea frontierei cu Afganistanul, conform presei internationale.

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )