Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar de 21 de ani ucis intr-un accident rutier provocat de un sofer baut

Adevărul Adevărul,
Tanar de 21 de ani ucis intr-un accident rutier provocat de un sofer baut

Gheorghe Moian, un tanar de 21 de ani, din Petrila, a decedat in urma unui accident rutier provocat de prietenul sau, care se urcase baut la conducerea unei masini de teren. continuă pe Adevărul

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

Doua tinere au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut in judetul Giurgiu

O fata de 18 ani a fost ranita, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stalp. La volanul masinii se afla o tanara de 21 de ani, care este cercetata de politisti pentru vatamare corporala din culpa.

Brasov: Circulatie restrictionata pe DN13 in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, intre un tir si un autoturism, pe DN 13 Brasov-Sighisoara. Doua persoane au fost ranite, una dintre victime aflandu-se in stare grava, in coma, la Spitalul.

Cabral, implicat intr-un accident in Sibiu: Prezentatorul TV s-a rasturnat cu ATV-ul

Cunoscuta vedeta de televiziune Cabral Ibacka a fost implicat intr-un accident in judetul Sibiu. Acesta circula cu un ATV in localitatea Jina, moment in care a pierdut controlul asupra volanului si a cazut. in.

Tragedie pe sosele: un tanar de 24 de ani a murit, alti doi - grav raniti

Un cumplit accident rutier a avut loc in cursul noptii de sambata spre dminica pe un drum national din Salaj. Un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata, alti doi fiind grav raniti.

Trei buzoieni, raniti in urma unui accident rutier produs pe DN 2 E 85

La cativa zeci de metri de locul in care vineri s-a produs un accident in urma caruia un sofer si-a pierdut viata, un alt accident a avut loc sambata, tot pe DN2 E85. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a fost izbita de o autoutilitara.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, implicat intr-un accident cu victime

Patru persoane au ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean din Slatina, dupa ce au fost victimele unui accident de circulatie in care a fost implicat si Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt. Victimele se aflau intr-o caruta, cand, la un moment dat, au fost lovite din spate de catre masina condusa de oficialul oltean. in urma accidentului, una dintre persoanele aflate in atelaj a ramas internata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3531 seconds )