Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Bacau. Sase persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Bacau. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc in judetul Bacau, in localitatea Faraoani. Una dintre persoanele ranite a fost dusa in stare grava la spital. Doua masini in care se. continuă pe Antena3

Accident mortal pe DN2, in judetul Bacau. O femeie a murit si alte cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier

O femeie a murit si alte cinci persoane, intre care un bebelus de sase luni si o fetita de zece ani, au fost ranite intr-un accident produs, joi dupa-amiaza, pe DN 2, in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, in urma unei depasiri neregulamentare.

Accident grav in Bacau: O persoana a murit si alte cinci, intre care doi copii, au fost ranite

O femeie a murit si alte cinci persoane, intre care un bebelus de sase luni si o fetita de zece ani, au fost ranite intr-un accident produs, joi dupa-amiaza, pe DN 2, in judetul Bacau. Doua masini in.

Trei copii au murit si 25 de persoane au fost ranite dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intre Galati si Braila. Autoritatile au declarat cod rosu

A fost o dimineata de cosmar in zona localitatii Baldovinesti. Un autocar inmatriculat in Turcia, cu 34 de pasageri, s-a rasturnat in aceasta dimineata pe soseaua Braila - Galati, intr-o curba. Impactul puternic a dus la ranirea a 25 de calatori, iar trei copii si-au pierdut viata. Autoritatile din Braila au cerut ajutorul salvatorilor galateni.

Accident grav in Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a .

Accident GRAV intr-o localitate din Braila: Un autocar cu 50 de persoane s-a RASTURNAT. Vezi bilantul victimelor

Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autocar s-a rasturnat, miercuri, in localitatea Baldovinesti, din Braila.

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite (VIDEO)

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Accident rutier grav in centrul orasului Petrosani: doua tinere au fost ranite

Doua tinere din Petrosani au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Strada 1 Decembrie 1918, din Petrosani. Victimele se aflau in masina lovita de autoturismul condus de un sofer imprudent.

Accident grav de munca in Preparatia Coroiesti: un salvator miner a fost ingropat in carbunii incinsi

Un accident grav s-a petrecut marti seara, in Preparatia Coroiesti din Valea Jiului. Un angajat al exploatarii miniere a suferit arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului, dupa ce o movila de carbune si steril s-a surpat peste el.

Accident grav in Bistrita. Fiul a murit, tatal se zbate pe un pat de spital

ACCIDENT GRAV petrecut miercuri dimineata pe drumul national 15A, pe raza localitatii Herina, judetul Bistrita-Nasaud, victimele fiindun tata si fiul sau! Tanarul a murit, iar barbatul se zbate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )