Libnet.ro
UNICEF

06:30

Trei copii au murit si 25 de persoane au fost ranite dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intre Galati si Braila. Autoritatile au declarat cod rosu

Adevărul Adevărul,
Trei copii au murit si 25 de persoane au fost ranite dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intre Galati si Braila. Autoritatile au declarat cod rosu

A fost o dimineata de cosmar in zona localitatii Baldovinesti. Un autocar inmatriculat in Turcia, cu 34 de pasageri, s-a rasturnat in aceasta dimineata pe soseaua Braila - Galati, intr-o curba. Impactul puternic a dus la ranirea a 25 de calatori, iar trei copii si-au pierdut viata. Autoritatile din Braila au cerut ajutorul salvatorilor galateni. continuă pe Adevărul

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite (VIDEO)

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs luni la iesirea din Afumati. Alte cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Doua persoane au murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un TIR la iesirea din localitatea ilfoveana Afumati spre Sindrilita. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit primelor cercetari, in autoturismul implicat in accident s-ar mai fi aflat inca cinci persoane, printre care doi copii.

Accident grav in Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a .

Accident pe DN 17A: Zece persoane ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Un accident s-a produs, luni seara, pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, in urma caruia zece persoane au fost ranite, scrie Mediafax. Incidentul s-a produs dupa ce un autoturism.

Accident rutier grav in centrul orasului Petrosani: doua tinere au fost ranite

Doua tinere din Petrosani au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Strada 1 Decembrie 1918, din Petrosani. Victimele se aflau in masina lovita de autoturismul condus de un sofer imprudent.

Accident groaznic in Arad. Un barbat a fost ucis si alte trei persoane grav ranite

Moarte cumplita pentru un barbat de 39 de ani din Arad. A murit strivit in propria-i masina,dupa ce un microbuz incarcat cu marfa a derapat si s-a rasturnat cu rotile in sus peste autoturismul pe care il co.

Atentat sinucigas in nord-estul Siriei: Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 29 au fost ranite. Atacul, revendicat de Statul Islamic

Un atentat sinucigas, revendicat de organizatia terorista Stat Islamic SI), a avut loc miercuri in nord-estul Siriei, in fata unei agentii de securitate kurde, informeaza Reuters. Cel putin 11 persoane.

Accident GRAV intr-o localitate din Braila: Un autocar cu 50 de persoane s-a RASTURNAT. Vezi bilantul victimelor

Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autocar s-a rasturnat, miercuri, in localitatea Baldovinesti, din Braila.

Biserica cere romanilor sa faca cel putin trei copii, din care unul pentru Biserica

Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, ii indeamna pe romani sa aiba cel putin trei urmasi. Afirmatia a fost facuta sambata, in fata a peste 30. 000 de oameni, la man.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )