Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs luni la iesirea din Afumati. Alte cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs luni la iesirea din Afumati. Alte cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Doua persoane au murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un TIR la iesirea din localitatea ilfoveana Afumati spre Sindrilita. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit primelor cercetari, in autoturismul implicat in accident s-ar mai fi aflat inca cinci persoane, printre care doi copii. continuă pe Adevărul

Accident TRAGIC in Brasov: O fata de 12 ani a murit intr-un accident rutier

O fata de 12 ani a murit intr-un accident produs in judetul Brasov, dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau.

Sase morti intr-un accident rutier in localitatea Ardud din Satu Mare (VIDEO)

Sase oameni au murit intr-un accident, in localitatea Ardud, din judetul Satu Mare. Victimele se aflau intr-o masina care, din cauza vitezei mari, s-a izbit de un cap de pod, a lovit gardul unei cladiri si s-a.

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Accident rutier in localitatea Afumati: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite (VIDEO)

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care s-a produs luni in localitatea Afumati, informeaza B1 TV. in accident au fost implicate o masina si un TIR.

Doi morti si cinci raniti grav intr-un grav accident rutier in Afumati

Grav accident rutier la iesirea din Afumati. Doua persoane au murit, iar mai multe persoane sunt grav ranite, printre care si doi copii, dupa ce un autoturism a intrat intr-un camion, pe DN2, la iesirea din.

Patru persoane, intre care un copil, au murit intr-un grav accident produs langa Ramnicu Sarat

Un copil si trei adulti au murit intr-un accident produs in urma cu putin timp pe DN2 E85, la intrarea in Ramnicu Sarat dinspre Focsani. Politistii spun ca tragedia s-a produs in urma unei coliziuni frontale intre un autoturism Matiz si un TIR, eveniment care a avut loc chiar in dreptul Hanului Carpatin.

Accident rutier cu urmari TRAGICE, in Afumati: Doi oameni au MURIT, iar alti cinci au fost raniti

Doi oameni au murit si alti cinci au fost raniti grav, in urma unui accident rutier produs, luni, pe DN2, la iesirea din Afumati.

VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Un accident rutier produs joi seara, intre Smeeni si Maxenu, pe DJ 203D, in care au fost implicate doua autovehicule, ar fi putut avea urmari tragice. Totul a pornit de la explozia unui cauciuc.

Bacau: Patru persoane ranite grav in urma unui accident rutier (VIDEO)

Patru persoane au fost ranite grav in urma unui accident rutier produs in Bacau. in imaginile suprinse de camera de supraveghere se observa cum o femeie aflata la volanul primei masini, care ajunge in sensul.

Accident rutier grav in centrul orasului Petrosani: doua tinere au fost ranite

Doua tinere din Petrosani au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Strada 1 Decembrie 1918, din Petrosani. Victimele se aflau in masina lovita de autoturismul condus de un sofer imprudent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )