Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru persoane, intre care un copil, au murit intr-un grav accident produs langa Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
Patru persoane, intre care un copil, au murit intr-un grav accident produs langa Ramnicu Sarat

Un copil si trei adulti au murit intr-un accident produs in urma cu putin timp pe DN2 E85, la intrarea in Ramnicu Sarat dinspre Focsani. Politistii spun ca tragedia s-a produs in urma unei coliziuni frontale intre un autoturism Matiz si un TIR, eveniment care a avut loc chiar in dreptul Hanului Carpatin. continuă pe Adevărul

San Diego: Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune. Cel putin patru persoane au murit

Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune, duminica seara, la San Diego, cel putin patru persoane murind in urma incidentului, anunta CNN. Cele doua avioane, unul de tip Sabreliner, cu doua.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs luni la iesirea din Afumati. Alte cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Doua persoane au murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un TIR la iesirea din localitatea ilfoveana Afumati spre Sindrilita. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante. Potrivit primelor cercetari, in autoturismul implicat in accident s-ar mai fi aflat inca cinci persoane, printre care doi copii.

Bacau: Patru persoane ranite grav in urma unui accident rutier (VIDEO)

Patru persoane au fost ranite grav in urma unui accident rutier produs in Bacau. in imaginile suprinse de camera de supraveghere se observa cum o femeie aflata la volanul primei masini, care ajunge in sensul.

Accident TRAGIC in Brasov: O fata de 12 ani a murit intr-un accident rutier

O fata de 12 ani a murit intr-un accident produs in judetul Brasov, dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau.

VIDEO Patru persoane ranite langa Bolotesti, dupa o coliziune cu scantei. Una din masinile implicate in accident s-a rasturnat cu rotile in sus

Vinovat de producerea accidentului este un tanar care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, fiind lovit din spate de o alta masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )