Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacau: Patru persoane ranite grav in urma unui accident rutier (VIDEO)

B1 B1,
Bacau: Patru persoane ranite grav in urma unui accident rutier (VIDEO)

Patru persoane au fost ranite grav in urma unui accident rutier produs in Bacau. in imaginile suprinse de camera de supraveghere se observa cum o femeie aflata la volanul primei masini, care ajunge in sensul. continuă pe B1

Bacau: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer beat

Un accident s-a produs in Bacau, miercuri seara, in urma caruia patru persoane au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul a fost produs de un tanar de 29 de ani care conducea baut. Accidentul a avut loc.

Accident grav in Bihor. Trei copii, printre victime

Cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite, joi, in urma unui accident produs in localitatea Secuieni, din judetul Bihor, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, traficul in zona fiind blocat,.

Accident in lant pe DN1, langa Alba Iulia: patru masini implicate si doua persoane ranite

Patru masini au fost implicate marti intr-un accident in lant ce a avut loc pe DN1, langa Alba Iulia. Doua persoane, dintre care o adolescenta de 13 ani, au fost ranite.

Cinci persoane, intre care trei copii, ranite dupa ce o masina s-a ciocnit cu un TIR, in judetul Bihor

Cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite, joi, in urma unui accident produs in localitatea Secuieni, din judetul Bihor, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, traficul in zona fiind blocat, transmite Mediafax.

Perchezitii in Botosani, Suceava, Iasi si Bacau la persoane suspectate de contrabanda cu tigari: Prejudiciul se ridica la suma de 440.000 lei

Saisprezece perchezitii domiciliare au loc, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. Persoanele suspectate urmeaza sa fie duse la.

Arges: Fost agent SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prin in flagrant ca lua 500 de lei mita de la o femeie pentru a interveni ca aceasta sa fie angajata la MAE, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Sase trenuri cu aproape 1.000 de calatori au ramas oprite in gari, in urma unui incendiu care a cuprins o locomotiva

Aproape 1. 000 de calatori au fost nevoiti sa astepte mai multe ore in trenurile oprite in gari din cauza unui incendiu la locomotiva unui marfar, izbucnit intr-o zona greu accesibila pe magistrala feroviara Simeria Petrosani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )