Libnet.ro
UNICEF

05:30

Accident in lant pe DN1, langa Alba Iulia: patru masini implicate si doua persoane ranite

Adevărul Adevărul,
Accident in lant pe DN1, langa Alba Iulia: patru masini implicate si doua persoane ranite

Patru masini au fost implicate marti intr-un accident in lant ce a avut loc pe DN1, langa Alba Iulia. Doua persoane, dintre care o adolescenta de 13 ani, au fost ranite. continuă pe Adevărul

Un nou showroom Lems in Alba Iulia, dupa o investitie de 1 milion de lei

Lemet a deschis recent un nou magazin Lems in Alba Iulia. Magazinul se afla pe bulevardul Ferdinand, vizavi de gara, si masoara 600 de mp de showroom. Din 2009 si pana in prezent oferta Lems a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10. Lems ofera clientilor un plan de achizitie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lems in aceasta directie sunt UniCredit Consumer Financing IFN prin finantare a produselor direct in magazine, bancile Raiffeisen si Transilvania. Acest tip de finantare ocupa aproximativ 10 procente din business-ul Lems. Pana pe 30 august, magazinele Lems propun clientilor reduceri de pana la 40% la toate gamele de produse.

Festival Dilema veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania.

Festival Dilema Veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema Veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania.

Lemet a deschis un showroom in Alba Iulia, dupa o investitie de 1 milion de lei

Producatorul de mobilier Lemet a deschis recent un nou magazin Lem 's de 600 de mp in Alba Iulia, dupa o investitie de 1 milion de lei, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )