Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bacau: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer beat

B1 B1,
Bacau: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer beat

Un accident s-a produs in Bacau, miercuri seara, in urma caruia patru persoane au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul a fost produs de un tanar de 29 de ani care conducea baut. Accidentul a avut loc. continuă pe B1

Explozie la o fabrica din Franta. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, marti, in sudul Frantei, intr-o explozie produsa intr-o fabrica de vin, despre care autoritatile sustin ca a fost accidentala.

Cinci persoane, intre care trei copii, ranite dupa ce o masina s-a ciocnit cu un TIR, in judetul Bihor

Cinci persoane, intre care trei copii, au fost ranite, joi, in urma unui accident produs in localitatea Secuieni, din judetul Bihor, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, traficul in zona fiind blocat, transmite Mediafax.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

Atentat cu bomba in Nigeria: Cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite

Un atac cu bomba s-a produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, in urma caruia cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite, relateaza Euronews. Bomba a explodat intr-o piata.

VIDEO Accident teribil la Vacaresti. Doi morti si doi raniti grav. Printre ei, un fost fotbalist la Urban Titu

Tragedie in comuna damboviteana Gura Sutii. Doua persoane, printre care si un baiat de 14 ani, au murit, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier infiorator. Soferul masinii a gonit prea tare in toiul noptii si s-a izbit violent de un copac. Ranit grav este si un tanar de 25 de ani, fost fotbalist la Urban Titu.

Accident feroviar in Bulgaria. Sase romani au fost raniti

Sapte persoane, printre care sase romani, au fost ranite in urma unui accident feroviar petrecut in Bulgaria, informeaza Novinite. com. Accidentul a avut loc dupa ce locomotiva trenului a intrat in coliziune cu.

Braconieri ucisi in urma unui schimb de focuri cu politia

Cel putin sase braconieri au fost ucisi de politia din Bangladesh, in Sunderbans, cea mai mare padure de mangrove din zona. Politia a retinut initial sase persoane, banuite ca fac braconaj de tigri si le-a.

Arges: Fost agent SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prin in flagrant ca lua 500 de lei mita de la o femeie pentru a interveni ca aceasta sa fie angajata la MAE, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara cand barbatul e prins in flagrant, el avand deja o condamnare pentru trafic de influenta.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )