Libnet.ro
UNICEF

07:30

Explozie la o fabrica din Franta. Doua persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Explozie la o fabrica din Franta. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, marti, in sudul Frantei, intr-o explozie produsa intr-o fabrica de vin, despre care autoritatile sustin ca a fost accidentala. continuă pe România Liberă

Doua persoane au fost ucise la un magazin IKEA din Suedia

La un magazin IKEA aflat in apropiere de capitala suedeza Stockholm, doua persoane au fost injunghiate mortal, iar o alta ranita grav. Fortele de politie si ambulantele au ajuns la fata locului, zona fiind securizata.

UPDATE. Doua persoane au fost injunghiate intr-un magazin Ikea. Doi suspecti, arestati

Doua persoane au murit si o a treia se afla in stare grava, dupa ce au fost injunghiati intr-un centru comercial Ikea din orasul suedez Vasteras.

Doua persoane au fost injunghiate intr-un magazin Ikea

Doua persoane au murit si o a treia se afla in stare grava, dupa ce au fost injunghiati intr-un centru comercial Ikea din orasul suedez Vasteras.

Accident in lant pe DN1, langa Alba Iulia: patru masini implicate si doua persoane ranite

Patru masini au fost implicate marti intr-un accident in lant ce a avut loc pe DN1, langa Alba Iulia. Doua persoane, dintre care o adolescenta de 13 ani, au fost ranite.

UPDATE Accident pe Autostrada Soarelui: Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni s-a rasturnat. Doua persoane au murit, 48 sunt ranite

Un autocar in care se aflau aproximativ 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2:00, pe Autostrada Soarelui, in zona fiind trimise circa 15 masini de interventie. Din primele informatii, in urma accidentului, doua persoane si-au pierdut viata si 48 au fost ranite, transmite Mediafax. Ora 17:18 Multi pasageri au suferit leziuni, dar unii nu necesita internareOra 10:06 Traficul a fost reluat pe A2.

Atentat cu bomba in Nigeria: Cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite

Un atac cu bomba s-a produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, in urma caruia cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite, relateaza Euronews. Bomba a explodat intr-o piata.

Afganistan: 35 de persoane au murit, iar cateva sute au fost ranite intr-un atac cu bomba

Cel putin 35 de persoane au murit, iar cateva sute au fost ranite vineri noapte in Kabul, capitala Afganistanului, intr-un atentat terorist in care un barbat a declansat o bomba atasata de el, conform BBC.

Suedia: Doua persoane au murit dupa ce au fost injunghiate intr-un magazin Ikea

Doua persoane au fost ucise si o alta grav ranita, luni dupa-amiaza, intr-un magazin Ikea din orasul Vasteras, in apropiere de capitala Suediei, scrie Reuters. Politia locala a precizat ca a fost chemata,.

Doua persoane ucise intr-un atac cu cutit intr-un magazin IKEA din Suedia

Doua persoane si-au pierdut viata si una a fost ranita luni dupa ce au fost atacate cu un cutit intr-un magazin IKEA din orasul suedez Vesteras, aflat la vest de capitala Stockholm, anunta politia suedeza, citata de Reuters.

Autostrada Soarelui cu bucluc: O familie din Franta si-a uitat fetita de 3 ani intr-un popas din apropiere de Loriol, in drum spre plaja

O familie a condus 150 de kilometri pana cand si-a dat seama ca a uitat fetita de 3 ani intr-un popas pe o autostrada din Franta. O alta familie a gasit micuta la popas, langa Loriol, la un popas de pe Autos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )