Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Un accident rutier produs joi seara, intre Smeeni si Maxenu, pe DJ 203D, in care au fost implicate doua autovehicule, ar fi putut avea urmari tragice. Totul a pornit de la explozia unui cauciuc. continuă pe Adevărul

Salaj: Doi tineri fotbalisti si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie, dupa ce soferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un gard de beton

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bobota, Salaj. Un sofer de 21 de ani din Simleul Silvaniei conducea un autoturism cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut.

California: 96 de milioane de mingi de plastic au fost aruncate intr-un rezervor cu apa pentru a evita evaporarea acesteia (VIDEO)

96 de milioane de mingi de plastic au fost aruncate intr-un rezervor cu apa cu o capacitate de 12 milioane de litri pentru a bloca razele soarelui, relateaza ABC News. Milioanele de mingi de marimea unui grepfrut.

DN 1: Doi tineri, raniti dupa ce o masina a lovit o autoutilitara, apoi a ricosat in alte doua autoturisme

Un accident s-a produs, marti, pe DN1, intre Alba Iulia si Teius, in zona localitatii Oiejdea, in urma caruia doi tineri au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a intamplat dupa ce soferul unei.

Angajatul de la CEO care a murit intr-un accident de munca se afla sub influenta alcoolului. Complexul, amendat cu 7.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) cu suma de 7. 000 de lei, pentru un accident de munca mortal, care a avut loc in luna mai, in urma caruia un angajat si-a pierdut viata. Mai mult decat atat, inspectorii ITM au constatat ca victima se afla sub influenta alcoolului si nu era apta sa lucreze.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

Autoritatile siriene au arestat o ruda a presedintelui Bashar al-Assad, care a fost implicata intr-o disputa legata de traficul rutier

Autoritatile siriene au arestat o ruda a presedintelui Bashar al-Assad, a anuntat luni agentia oficiala de presa, eveniment care are loc la doua zile dupa ce sute de protestatari au cerut pedepsirea acestui.

Florescu, coleg cu un fotbalist suspectat de omor: capitanul echipei FK Qabala a fost arestat intr-un caz ingrozitor

Lumea fotbalului a fost zguduita, in aceste zile, de o stire de necrezut venita din Azerbaidjan, iar politia incearca sa desluseasca misterul unui episod tragic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )