Libnet.ro
UNICEF

06:30

DN 1: Doi tineri, raniti dupa ce o masina a lovit o autoutilitara, apoi a ricosat in alte doua autoturisme

B1 B1,
DN 1: Doi tineri, raniti dupa ce o masina a lovit o autoutilitara, apoi a ricosat in alte doua autoturisme

Un accident s-a produs, marti, pe DN1, intre Alba Iulia si Teius, in zona localitatii Oiejdea, in urma caruia doi tineri au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a intamplat dupa ce soferul unei. continuă pe B1

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi tineri, unul inchis pentru ultraj, iar celalalt pentru furt (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat sambata, in cadrul emisiunii Condamnatii cazurile a doi tineri, ambii in varsta de 29 de ani. Unul dintre ei se afla in detentie pentru ultraj, in timp ce altul a fost.

Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au incercat sa vada ce inseamna sa te droghezi

Doi amici, de 17 si, respectiv 19 ani au ajuns luni pe patul spitalului dupa ce s-au drogat. Odata cu ei a avut nevoie de ingrijiri medicale si o adolescenta de 13 ani.

Tragedie pe plaja, la Podul 4. Doi tineri au disparut in apele Borcei, militarii de la ISU au inceput operatiunile de salvare

Militarii de la ISU sunt in alerta, dupa ce doua persoane au fost date disparute in apele Borcei. Tragedia s-a petrecut in dreptul plajei de la Podul 4, in afara orasului, o zona de agrement preferata de calarasenii, toropiti de caldura sufocanta.

Explozie in Buzau. Un om a murit. Doi dintre raniti, in stare grava

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau. Accidentul a avut loc in timp ce muncitorii incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei.

Nigeria: 47 de morti si 50 de raniti dupa o explozie in nord-estul tarii

Cel putin 47 de persoane au fost ucise si 50 ranite, marti, dupa o explozie intr-o piata din nord-estul Nigeriei, zona vizata des de gruparea islamista Boko Haram, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )