Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au incercat sa vada ce inseamna sa te droghezi

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au incercat sa vada ce inseamna sa te droghezi

Doi amici, de 17 si, respectiv 19 ani au ajuns luni pe patul spitalului dupa ce s-au drogat. Odata cu ei a avut nevoie de ingrijiri medicale si o adolescenta de 13 ani. continuă pe Adevărul

Un ofiter ISU a ajuns la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii

Un ofiter ISU a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii la un incendiu puternic din Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1.

DN 1: Doi tineri, raniti dupa ce o masina a lovit o autoutilitara, apoi a ricosat in alte doua autoturisme

Un accident s-a produs, marti, pe DN1, intre Alba Iulia si Teius, in zona localitatii Oiejdea, in urma caruia doi tineri au fost raniti. Potrivit Mediafax, incidentul s-a intamplat dupa ce soferul unei.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi tineri, unul inchis pentru ultraj, iar celalalt pentru furt (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat sambata, in cadrul emisiunii Condamnatii cazurile a doi tineri, ambii in varsta de 29 de ani. Unul dintre ei se afla in detentie pentru ultraj, in timp ce altul a fost.

Tragedie pe plaja, la Podul 4. Doi tineri au disparut in apele Borcei, militarii de la ISU au inceput operatiunile de salvare

Militarii de la ISU sunt in alerta, dupa ce doua persoane au fost date disparute in apele Borcei. Tragedia s-a petrecut in dreptul plajei de la Podul 4, in afara orasului, o zona de agrement preferata de calarasenii, toropiti de caldura sufocanta.

Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune din statiunea Jupiter

Un barbat a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune, pe care l-a pus la pamant. Incidentul a avaut loc in statiunea sambata dupa-amiaza in statiunea Jupiter, barbatul fiind transporta in stare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )