Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune din statiunea Jupiter

B1 B1,
Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune din statiunea Jupiter

Un barbat a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune, pe care l-a pus la pamant. Incidentul a avaut loc in statiunea sambata dupa-amiaza in statiunea Jupiter, barbatul fiind transporta in stare. continuă pe B1

Accident in Jupiter: Barbat, in stare grava dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune

Un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune, pe care l-a pus la pamant, incidentul avand loc sambata dupa-amiaza, in zona statiunii Jupiter .

Peretele unei case s-a prabusit peste proprietara. Aceasta a ajuns in stare grava la spital

Un perete al unei locuinte s-a prabusit in localitatea aradeana Rosia Noua comuna Petris), noaptea trecuta, ranind-o grav pe proprietara, care dormea si a fost prinsa sub daramaturi.

Tentativa de omor in zona Pietei Obor din Capitala: O femeie a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori de concubinul ei

Tentativa de crima in Capitala. O femeie a fost injunghiata miercuri de concubinul ei, in zona Pietei Obor din Bucuresti, informeaza B1 TV. Femeia, in varsta de 30 de ani, se afla in stare grava la.

Accident groaznic in Gorj. Un copil a ajuns in stare grava la spital

Un baietel de doar 8 luni a ajuns cu arsuri grave pe corp, la spital, dupa ce a fost oparit din greseala. Mama il lasase in grija surorii lui, o copila de 14 ani, si a plecat la cules de afine. Nu era prima.

Un bebelus din Timisoara, in STARE GRAVA la spital. Copilul a fost batut si muscat

Un bebelus de noua luni din Caras-Severin a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara batut, cu fractura la un picior si cu muscaturi de om pe corp.

MAE: Romanii raniti in accidentul rutier din Germania nu sunt in stare grava

Romanii raniti in accidentul rutier din Germania nu sunt in stare grava si se afla internati in trei spitale din apropierea locului accidentului, informeaza vineri Ministerul Afacerilor Externe, potrivit.

Un ofiter ISU a ajuns la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii

Un ofiter ISU a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat cu fum in timpul unei interventii la un incendiu puternic din Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1.

Un barbat si-a revazut fiica dupa 35 de ani in care au fost separati. Si isi vorbesc doar cu traducator

Un barbat si fiica sa, care au fost separati timp de 35 de ani, au reluat legatura prin intermediul telefonului mobil si a tabletei, in conditiile in care cei doi vorbesc limbi diferite. Beata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )