Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident groaznic in Gorj. Un copil a ajuns in stare grava la spital

Antena3 Antena3,
Accident groaznic in Gorj. Un copil a ajuns in stare grava la spital

Un baietel de doar 8 luni a ajuns cu arsuri grave pe corp, la spital, dupa ce a fost oparit din greseala. Mama il lasase in grija surorii lui, o copila de 14 ani, si a plecat la cules de afine. Nu era prima. continuă pe Antena3

Tentativa de omor in zona Pietei Obor din Capitala: O femeie a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori de concubinul ei

Tentativa de crima in Capitala. O femeie a fost injunghiata miercuri de concubinul ei, in zona Pietei Obor din Bucuresti, informeaza B1 TV. Femeia, in varsta de 30 de ani, se afla in stare grava la.

Medici Spitalul Floreasca: Politistul ranit de milionarul turc este in continuare in stare grava (VIDEO)

Politistul ranit de milionarul turc este in continuare in stare grava, potrivit anuntului facut marti de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, informeaza B1 TV. Acesta se afla internat la sectia de.

Accident groaznic in Arad. Un mort si noua raniti

Un om a murit si noua au fost raniti intr-un grav accident care a avut loc, in urma cu putin timp, in judetul Arad. Un TIR a ajuns pe contrasens si a lovit doua autobuze care transportau muncitori care se duc.

Politist accidentat de un sofer baut, in stare grava la spital

Un politist a fost grav accidentat de un sofer care nu a oprit la semnalele agentului rutier. Politistul efectua un control de rutina pe un bulevard din Capitala in momentul in care soferul rugat sa traga pe.

Accident groaznic. Nu s-a deschis parasuta. Doi oameni au murit

Doi membri ai unor unitati speciale americane au murit, in statul Florida, intr-un accident de parasutism, informeaza Fortele Aeriene americane, potrivit Mediafax. Accidentele au avut loc la baza aeriana Eglin, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )