Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Cinci morti

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Cinci morti

Cinci persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. continuă pe România Liberă

UPDATE. Accident GRAV pe DN1, in Prahova. Sase morti, intre care TREI COPII

Sase persoane au murit, sambata dupa-amiaza, intr-un accident grav produs pe DN1, intre Banesti si Floresti, in judetul Prahova, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, anunta Centrul Infotrafic.

Grav accident pe DN1, in Prahova: Sase morti, intre care trei copii

Sase persoane, intre care trei copii, si-au pierdut viata, sambata seara, in urma unui accident rutier produs pe Drumul National,1, la cativa kilometri de Ploiesti, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Accident GRAV pe DN1. O persoana A MURIT

Accident rutier grav la intrarea in Capitala, pe sensul de mers dinspre Ploiesti spre Bucuresti. O persoana care a incercat sa traverseze neregulamentar a fost accidentata mortal de o masina care circula.

Patru persoane, intre care un copil, ranite, intr-un accident pe DN1

Patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident pe DN1,dupa ce o masina s-a ciocnit de un TIR,in comuna Feleacu, Cluj, relateaza Mediafax.

Accident grav la Brasov. O masina de valori s-a rasturnat dupa ce s-a izbit de un copac. Un agent de paza a murit

O masina de transport valori s-a rasturnat joi, pe DJ 105, in judetul Brasov, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoutilitara intr-un copac. in urma accidentului un agent de paza a murit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )