Libnet.ro
UNICEF

09:00

Accident grav in Dolj: Doi morti si trei raniti

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Dolj: Doi morti si trei raniti

Doua persoane si-au pierdut viata si alte trei au fost ranite, marti, intr-un accident produs pe E 65. Victimele sunt un baiat in varsta de 10 ani si un barbat de 46 de ani. Cei raniti sunt doua fetite de 10 si 12 ani. continuă pe România Liberă

UPDATE. Accident grav la Sibiu: 3 morti si 4 raniti

Un accident grav produs, vineri supa-amiaza, pe DN7, la Sibiu s-a soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor sase, doua dintre acestea fiind incarcerate dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, in localitatea Lazaret, judetul Sibiu, traficul in zona desfasurandu-se alternativ pe un singur sens. Accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare.

Hells Kitchen - Iadul Bucatarilor: accident grav in bucatarie

Show-ul culinar Hells Kitchen Iadul Bucatarilor ii va tine cu sufletul la gura atat pe telespectatori, cat si pe membrii juriului. Unul dintre concurenti sufera un accident grav si va avea nevoie de interventia medicilor.

Accident grav pe DN1A Ploiesti-Brasov: Un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, luni, intr-un accident rutier produs pe DN1A Ploiesti-Brasov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul s-a produs in zona localitatii prahovene Magurele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )