Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav pe DN1A Ploiesti-Brasov: Un mort si doi raniti

România Liberă România Liberă,
Accident grav pe DN1A Ploiesti-Brasov: Un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, luni, intr-un accident rutier produs pe DN1A Ploiesti-Brasov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul s-a produs in zona localitatii prahovene Magurele. continuă pe România Liberă

Accident grav la Sibiu: Un mort si sase raniti

Un accident grav produs, vineri supa-amiaza, pe DN7, la Sibiu s-a soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor sase, doua dintre acestea fiind incarcerate dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, in localitatea Lazaret, judetul Sibiu, traficul in zona desfasurandu-se alternativ pe un singur sens.

UPDATE. Accident grav la Sibiu: 3 morti si 4 raniti

Un accident grav produs, vineri supa-amiaza, pe DN7, la Sibiu s-a soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor sase, doua dintre acestea fiind incarcerate dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, in localitatea Lazaret, judetul Sibiu, traficul in zona desfasurandu-se alternativ pe un singur sens. Accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare.

Doi raniti intr-un accident produs pe soseaua de centura a Clujului

Circulatia rutiera este oprita, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Cluj-Napoca din cauza unui accident rutier soldat cu doi raniti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, masinile in care se aflau cele doua persoane s-au ciocnit.

Hells Kitchen - Iadul Bucatarilor: accident grav in bucatarie

Show-ul culinar Hells Kitchen Iadul Bucatarilor ii va tine cu sufletul la gura atat pe telespectatori, cat si pe membrii juriului. Unul dintre concurenti sufera un accident grav si va avea nevoie de interventia medicilor.

Accident in lant in Bucuresti: Doi raniti dupa ce noua masini au intrat in coliziune la Piata Sudului

Accident in lant in Capitala. Noua masini au fost implicate intr-un carambol, in noaptea de joi spre vineri, in Sectorul 4 din Bucuresti, la Piata Sudului. in urma impactului, doua persoane au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )