Libnet.ro
UNICEF

13:00

Doi raniti intr-un accident produs pe soseaua de centura a Clujului

România Liberă România Liberă,
Doi raniti intr-un accident produs pe soseaua de centura a Clujului

Circulatia rutiera este oprita, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Cluj-Napoca din cauza unui accident rutier soldat cu doi raniti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, masinile in care se aflau cele doua persoane s-au ciocnit. continuă pe România Liberă

Prahova: Un mort si patru raniti intr-un accident rutier produs pe DN1A

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident rutier produs, luni dupa-amiaza, pe Drumul National 1 A, in localitatea prahoveana Magurele. Accidentul s-a petrecut in localitatea.

Buzau: Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite pana in prezent, au fost ranite cinci persoane - soferul autoturismului cu numere de Ilfov, care era singur in masina, soferul celei de-a doua masini si trei pasageri, toti barbati.

Buzau: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in localitatea buzoiana Scutelnici, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar-sef Florina.

Accident grav pe DN1A Ploiesti-Brasov: Un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, luni, intr-un accident rutier produs pe DN1A Ploiesti-Brasov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul s-a produs in zona localitatii prahovene Magurele.

Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o autospeciala de Politie aflata in misiune, care avea semnalele.

Doisprezece morti in sud-estul Spaniei, intr-un accident de autocar

Douasprezece persoane au murit intr-un accident de autocar in noaptea de sambata spre duminica, in sud-estul Spaniei.

Un tanar a murit decapitat, intr-un accident rutier in Tulcea. Alti trei sunt in stare grava

Un tanar a murit decapitat intr-un accident cumplit, iar trei adolescenti au ajuns in stare grava la spital. Cei patru se indreptau spre casa, dar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un pom.

NIGERIA: Cel putin 47 de ELEVI ucisi si 79 raniti, intr-un atentat sinucigas

A avut loc o explozie provocata de un kamikaze intr-un colegiu din Potiskum, in statul Yobe, a declarat Emmanuel Ojukwu, purtatorul de cuvant al politiei nigeriene. Exista 47 de morti si 79 de raniti in randul elevilor, a adaugat el, precizand ca gruparea Boko Haram este suspectata de comiterea masacrului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )