Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un tanar a murit decapitat, intr-un accident rutier in Tulcea. Alti trei sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
Un tanar a murit decapitat, intr-un accident rutier in Tulcea. Alti trei sunt in stare grava

Un tanar a murit decapitat intr-un accident cumplit, iar trei adolescenti au ajuns in stare grava la spital. Cei patru se indreptau spre casa, dar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un pom. continuă pe Adevărul

Egipt. Cel putin 16 persoane au murit intr-un accident rutier

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata si alte 18 au fost ranite, dupa ce un autobuz scolar a intrat in coleziune cu alte trei autovehicule pe un drum din Delta Nilului, relateaza.

Un tanar de 21 de ani a murit intr-un accident de circulatie, cauzat de un caine

Un tanar de doar 21 de ani si-a pierdut viata joi la pranz in urma unui accident de circulatie petrecut intre localitatile Feldru si Nepos. Soferul unei autoutilitare a luat in plin autoturismul in care se afla tanarul dupa ce a incercat sa evite un caine si a pierdut controlul volanului.

Accident rutier cu victime pe DE 581, la cativa kilometri de Barlad. O soferita si-a bagat sotul si copiii in spital

Evenimentul s-a produs joi seara, in jurul orei 20. 00, la iesirea din localitatea Badeana. Accidentul a avut loc foarte aproape de locul unde, in ianuarie 2012, sase oameni si-au pierdut viata intrand cu BMW-ul intr-un cap de pod.

Trei copii, raniti intr-un accident produs de mama lor

Un accident produs pe DN24, la iesireadin localitatea vasluiana Badeana, s-a soldat cu ranirea a trei copii si a tatalui lor. Doi dintre copii sunt in stare grava. Accidentul a fost produs chiar de mama lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )