Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei copii, raniti intr-un accident produs de mama lor

România Liberă România Liberă,
Trei copii, raniti intr-un accident produs de mama lor

Un accident produs pe DN24, la iesireadin localitatea vasluiana Badeana, s-a soldat cu ranirea a trei copii si a tatalui lor. Doi dintre copii sunt in stare grava. Accidentul a fost produs chiar de mama lor. continuă pe România Liberă

Vaslui: Trei copii, de patru luni, cinci si zece ani, raniti intr-un accident provocat de mama lor

Trei copii cu varste cuprinse intre patru luni si zece ani, din Barlad, au fost raniti, joi seara, alaturi de tatal lor, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe DN 24. Doi dintre copii se afla.

Galati: Sase persoane, intre care un copil de trei ani, ranite intr-un accident rutier

Sase persoane, intre care si un copil de trei ani, au fost ranite si au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN 25, in judetul Galati. Un autoturism condus de un barbat de 35 .

Sase raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 25

Evenimentul rutier s-a petrecut astazi. La fata locului au ajuns echipaje SMURD pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Iasi: Un elev olimpic in varsta de 18 ani a murit intr-un accident produs de un sofer baut

Un elev de la Liceul de Informatica Grigore Moisil din Iasi, olimpic la matematica si informatica, a murit, duminica, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce se plimba pe soseaua Ciric, informeaza.

SUA. Un candidat democrat pentru Camera Reprezentantilor a murit intr-un accident rutier

Un candidat al Democratilor pentru Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului SUA) si-a pierdut viata dupa ce a suferit rani grave intr-un accident de circulatie petrecut vineri, in Oklahoma. Earl.

O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.

UPDATE O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.

Egipt. Cel putin 16 persoane au murit intr-un accident rutier

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata si alte 18 au fost ranite, dupa ce un autobuz scolar a intrat in coleziune cu alte trei autovehicule pe un drum din Delta Nilului, relateaza.

Un tanar de 21 de ani a murit intr-un accident de circulatie, cauzat de un caine

Un tanar de doar 21 de ani si-a pierdut viata joi la pranz in urma unui accident de circulatie petrecut intre localitatile Feldru si Nepos. Soferul unei autoutilitare a luat in plin autoturismul in care se afla tanarul dupa ce a incercat sa evite un caine si a pierdut controlul volanului.

Cel putin 13 copii, ucisi intr-un bombardament asupra unui cartier din Damasc

Cel putin 13 copii au fost ucisi miercuri intr-un bombardament asupra unui cartier rebel din Damasc, care a vizat inclusiv o scoala, au afirmat militanti si o organizatie neguvernamentala, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )