Libnet.ro
UNICEF

15:00

O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital. continuă pe Adevărul

UPDATE O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesirea din Constanta

Sambata dimineata, un grav accident rutier s-a petrecut la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, pe DN 3. Cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.

SUA. Un candidat democrat pentru Camera Reprezentantilor a murit intr-un accident rutier

Un candidat al Democratilor pentru Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului SUA) si-a pierdut viata dupa ce a suferit rani grave intr-un accident de circulatie petrecut vineri, in Oklahoma. Earl.

Sase raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 25

Evenimentul rutier s-a petrecut astazi. La fata locului au ajuns echipaje SMURD pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Galati: Sase persoane, intre care un copil de trei ani, ranite intr-un accident rutier

Sase persoane, intre care si un copil de trei ani, au fost ranite si au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN 25, in judetul Galati. Un autoturism condus de un barbat de 35 .

Constanta: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs la iesirea din oras

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, sambata, la iesirea din Constanta, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, lovind o alta masina care circula.

Timis: Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, intr-un accident provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, in varsta.

Timis: O tanara insarcinata a provocat un accident rutier grav

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, informeaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Am optat pentru o noua Romanie

Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca a votat cu credinta ca viitorul presedinte al tarii va fi unul care va sti sa isi asume si exercite rolul de arbitru, va fi capabil sa-i uneasca pe romani si sa asigure o corecta reprezentare a intereselor lor in plan extern.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 28

O persoana si-a pierdut viata si alte cinci au fost ranite, sambata seara, intr-un accident produs pe DN 28 intre Iasi siVaslui, relateazaB1 TV. in accident au fost implicate trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )