Libnet.ro
UNICEF

18:00

Timis: O tanara insarcinata a provocat un accident rutier grav

România Liberă România Liberă,
Timis: O tanara insarcinata a provocat un accident rutier grav

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un deputat PSD a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Deputatul PSD Mircia Muntean, primar al Devei timp de 16 ani, a fost implicat, joi seara, intr-un accident rutier produs pe soseua de centura a orasului, el fiind transportat la spital cu rani la cap si la fata.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident rutier si s-a ascuns de Politie. Fostul primar al Devei era baut

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit, plin de sange. Mircia era baut, potrivit martorilor.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Accident grav in Timis, provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj. Accidentul a fost provocat de o tanara insarcinata, in varsta de 19 ani, care a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, informeaza Mediafax.

Timis: Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, intr-un accident provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, in varsta.

Accident grav, provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj. Accidentul a fost provocat de o tanara insarcinata, in varsta de 19 ani, care a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, informeaza Mediafax.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesirea din Constanta

Sambata dimineata, un grav accident rutier s-a petrecut la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, pe DN 3. Cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.

Deputatul PSD Mircia Muntean, implicat intr-un accident rutier la Deva

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat, joi seara, intr-un accident rutier produs pe soseua de centura a orasului Deva, el fiind transportat la spital cu rani la cap si la fata, informeaza Mediafax.

Ghinion teribil: a scapat cu viata dintr-un accident rutier, dar a murit cateva clipe mai tarziu dupa ce a cazut intr-o rapa

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa adanca de 35 de metri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )