Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un deputat PSD a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Antena3 Antena3,
Un deputat PSD a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Deputatul PSD Mircia Muntean, primar al Devei timp de 16 ani, a fost implicat, joi seara, intr-un accident rutier produs pe soseua de centura a orasului, el fiind transportat la spital cu rani la cap si la fata. continuă pe Antena3

Deputatul PSD Mircia Muntean, implicat intr-un accident rutier la Deva

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat, joi seara, intr-un accident rutier produs pe soseua de centura a orasului Deva, el fiind transportat la spital cu rani la cap si la fata, informeaza Mediafax.

VIDEO Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie si a fugit de la locul accidentului. Jurnalistii, catre fostul primar care se ascundea intr-o curte: Domnu deputat, ce cautati in balariile astea?

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie Potrivit martorilor, acesta si-a abandonat masina lovita, parasind locul accidentului. O patrula a politiei locale a plecat in cautarea lui. Parlamentarul a fost gasit dupa o jumatate de ora in apropierea Garii CFR din Deva, anunta Hunedoara Libera.

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie si a fugit de la locul accidentului

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie Potrivit martorilor, acesta si-a abandonat masina lovita, parasind locul accidentului. O patrula a politiei locale a plecat in cautarea lui. Parlamentarul a fost gasit dupa o jumatate de ora in apropierea Garii CFR din Deva, anunta Hunedoara Libera.

FOTO inca un politist implicat intr-un accident spectaculos in Focsani. Din eveniment a rezultat un taxi rasturnat

Accidentul a avut loc luni, la ora 10. 30 pe strada Penes Curcanu din Focsani, aproape de piata agroalimentara. Politia cerceteaza evenimentul.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident rutier si s-a ascuns de Politie. Fostul primar al Devei era baut

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit, plin de sange. Mircia era baut, potrivit martorilor.

Italia. Sase romani au MURIT intr-un GRAV accident rutier

Sase romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, petrecut sambata noapte, pe autostrada ce leaga Roma de Napoli, in dreptul localitatii Colleferro. in teribililul incident au pierit o fetita de.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident feroviar: un automotor a lovit o basculanta cu nisip

Patru persoane au fost ranite intr-un accident feroviar care s-a petrecut intre localitatile aradene Neudorf si Lipova.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

UPDATE: Viorel Hrebenciuc a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Fostul deputat urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. in dosarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )