Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

Antena3 Antena3,
Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

UPDATE: Viorel Hrebenciuc a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Fostul deputat urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. in dosarul. continuă pe Antena3

Viorel Hrebenciuc, retinut de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care a fost retinut si fiul sau. Fostul deputat PSD urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut ieri de procurori si a ajuns in fata judecatorilor pentru arestare. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare. Propunerea DNA se judeca acum la Curtea Suprema.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie. in seara asta afla daca va fi arestat

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in aceasta seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuie sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in marti seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuiau sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

Viorel Hrebenciuc, dupa ce Romania TV a legat numele fiului sau de o retrocedare suspecta de ilegalitati: Casa in care locuiesc cu Andrei e cumparata de la Miron Mitrea, care o mostenise de la parinti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, sambata, ca locuieste, impreuna cu familia, in casa fiului sau, Andrei, pe care a cumparat-o, de buna credinta, de la Miron Mitrea, care, la randul sau, o mostenise de la parinti, relateaza Mediafax. Viorel Hrebenciuc a adaugat ca fiul sau si-a lamurit regimul acestei proprietati la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

VIDEO Viorel Hrebenciuc, dupa ce Romania TV a legat numele fiului sau de o retrocedare suspecta de ilegalitati: Casa in care locuiesc cu Andrei e cumparata de la Miron Mitrea, care o mostenise de la parinti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, sambata, ca locuieste, impreuna cu familia, in casa fiului sau, Andrei, pe care a cumparat-o, de buna credinta, de la Miron Mitrea, care, la randul sau, o mostenise de la parinti, relateaza Mediafax. Viorel Hrebenciuc a adaugat ca fiul sau si-a lamurit regimul acestei proprietati la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Radu Banciu: Viorel Hrebenciuc intra pe lunga lista a incarcerabililor in regim de urgenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat luni seara ca fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc intra pe lunga lista a incarcerabililor in regim de urgenta, dupa ce a demisionat din Parlament pentru a putea fi cercetat de.

Viorel Hrebenciuc, despre dezvaluirile privind casa fiului sau: Casa in care locuiesc cu fiul, cumparata de la Mitrea, care o mostenise de la parinti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, sambata, ca locuieste, impreuna cu familia, in casa fiului sau, Andrei, pe care a cumparat-o, de buna credinta, de la Miron Mitrea, care, la randul sau, o.

Viorel Hrebenciuc: Casa in care locuiesc cu fiul, cumparata de la Miron Mitrea, iar el o mostenise de la parinti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, sambata, ca locuieste, impreuna cu familia, in casa fiului sau, Andrei, pe care a cumparat-o, de buna credinta, de la Miron Mitrea, care, la randul sau, o mostenise de la parinti, el aratand ca fiul sau si-a lamurit regimul acestei proprietati la Curtea Suprema.

Viorel Hrebenciuc, la DNA Brasov: Nu imi este frica. Ma astept sa fiu retinut (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a ajuns, marti dimineata, la sediulDirectiei Nationale Anticoruptie DNA)Brasov, unde a fost citat. Fostul senator a declarat ca a venit la DNA cu inima deschisa, insa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )