Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorel Hrebenciuc, retinut de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorel Hrebenciuc, retinut de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care a fost retinut si fiul sau. Fostul deputat PSD urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. continuă pe Wall-Street Ro

Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut ieri de procurori si a ajuns in fata judecatorilor pentru arestare. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare. Propunerea DNA se judeca acum la Curtea Suprema.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie. in seara asta afla daca va fi arestat

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in aceasta seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuie sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

VIDEO Sforarul PSD Viorel Hrebenciuc, incatusat de procurorii DNA pentru sase fapte de coruptie

Unul dintre cei mai influenti lideri din PSD a fost retinut de procurori, iar in marti seara a ajuns in fata judecatorilor care trebuiau sa decida daca il aresteaza preventiv. Procurorii il acuza de acte de coruptie atat in dosarul retrocedarilor ilegale a zeci de mii de hectare de paduri, dar si de aranjamente cu Dan Sova de a scapa, printr-o lege dedicata, de o eventuala condamnare.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

UPDATE: Viorel Hrebenciuc a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Fostul deputat urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. in dosarul.

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Adio, imunitate! Viorel Hrebenciuc, prada procurorilor DNA

Procurorii DNA ar putea avea mana libera la arestarea lui Viorel Hrebenciuc, daca plenul Parlamentului va lua act astazi de demisia liderului PSD din Camera Deputatilor. Tot de votul colegilor din parlament.

Traian Basescu, despre dosarul retrocedarilor ilegale: E mult fals si el trebuie oprit

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca trebuie oprite retrocedarile ilegale. Trebuie dat ceasul inapoi imediat si verificate marile.

Viorel Hrebenciuc a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:40 Viorel Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. * Ponta: Viorel Hrebenciuc nu mai e deputat.

Viorel Hrebenciuc, la DNA Brasov: Sunt pregatit pentru ce e mai rau

Viorel Hrebenciuc a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA Brasov, unde va fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, declarand ca este pregatit pentru ce e mai rau, insa nu ii este frica, pentru ca stie ce a facut, iar peste doua-trei luni.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )