Libnet.ro
UNICEF

00:08

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale

B1 B1,
Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. continuă pe B1

Viorel Hrebenciuc, retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale. El urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Viorel Hrebenciuc, retinut de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc a fost retinut, marti, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care a fost retinut si fiul sau. Fostul deputat PSD urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

UPDATE: Viorel Hrebenciuc a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Fostul deputat urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. in dosarul.

Viorel Hrebenciuc a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:40 Viorel Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. * Ponta: Viorel Hrebenciuc nu mai e deputat.

Gabriel Sandu si Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce au fost audiati luni seara timp de peste 9 ore la sediul DNA, in dosarul Microsoft. Cei.

Gabriel Sandu si Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore in dosarul Microsoft (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce au fost audiati luni seara timp de peste 9 ore la sediul DNA, in dosarul Microsoft. Cei.

Viorel Hrebenciuc a venit la DNA Brasov: Bineinteles ca ma astept sa fiu retinut/ Partidul nu m-a tradat

Viorel Hrebenciuc a venit la DNA Brasov pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor. El a fost intrebat daca se asteapta sa fie retinut si a raspuns: Bineinteles. Hrebenciuc a declarat ca el a demonstrat ca nu ii este frica si a mai precizat ca nu a fost tradat de partid.

Viorel Hrebenciuc a ramas fara imunitate

UPDATE- Viorel Hrebenciuc a ramas fara imunitate dupa citirea demisiei sale in plenul Camerei Deputatilor. Procurorii DNA vor putea sa-l aresteze fara vreo piedica formala. Stirea initiala:Procurorii.

Plenul reunit al Camerei Deputatilor a luat act de demisia lui Viorel Hrebenciuc

Plenul reunit alCamerei Deputatilor a luat act, luni, de demisia lui Viorel Hrebenciuc din ParlamentulRomaniei. Demisia fostului vicepresedinte al Camerei Deputatilor urmeaza acum sa fie publicata in .

Adio, imunitate! Viorel Hrebenciuc, prada procurorilor DNA

Procurorii DNA ar putea avea mana libera la arestarea lui Viorel Hrebenciuc, daca plenul Parlamentului va lua act astazi de demisia liderului PSD din Camera Deputatilor. Tot de votul colegilor din parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )