Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident grav, provocat de o tanara insarcinata

Adevărul Adevărul,
Accident grav, provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj. Accidentul a fost provocat de o tanara insarcinata, in varsta de 19 ani, care a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Accident grav in Timis, provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj. Accidentul a fost provocat de o tanara insarcinata, in varsta de 19 ani, care a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, informeaza Mediafax.

Timis: Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, intr-un accident provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, in varsta.

Timis: O tanara insarcinata a provocat un accident rutier grav

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, informeaza Mediafax.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesirea din Constanta

Sambata dimineata, un grav accident rutier s-a petrecut la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, pe DN 3. Cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.

Constanta: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs la iesirea din oras

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, sambata, la iesirea din Constanta, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, lovind o alta masina care circula.

Accident grav pe soseaua Orastie Costesti: patru oameni au fost raniti in impactul masinii cu un autobuz

Un barbat si trei femei au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut pe soseaua Orastie Costesti. Cei patru se aflau intr-un autoturism care a lovit un autobuz oprit intr-o statie din Castau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )