Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sase raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 25

Adevărul Adevărul,
Sase raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 25

Evenimentul rutier s-a petrecut astazi. La fata locului au ajuns echipaje SMURD pentru a le acorda victimelor primul ajutor. continuă pe Adevărul

Patru raniti, intr-un accident cu trei masini, la Arad

Patru persoane au fost ranite, vineri dimineata, intr-un accident rutier produs in judetul Arad, pe DN 79, relateaza Mediafax. Un sofer a incercat sa depaseasca o masina, in conditii de ceata, si s-a ciocnit cu un alt autoturism, care a fost lovit apoi de o treia masina.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesirea din Constanta

Sambata dimineata, un grav accident rutier s-a petrecut la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, pe DN 3. Cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.

Galati: Sase persoane, intre care un copil de trei ani, ranite intr-un accident rutier

Sase persoane, intre care si un copil de trei ani, au fost ranite si au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN 25, in judetul Galati. Un autoturism condus de un barbat de 35 .

Constanta: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs la iesirea din oras

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, sambata, la iesirea din Constanta, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, lovind o alta masina care circula.

Timis: Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, intr-un accident provocat de o tanara insarcinata

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, in varsta.

Timis: O tanara insarcinata a provocat un accident rutier grav

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost grav ranite, in urma unui accident rutier petrecut, sambata seara, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj si provocat de o tanara insarcinata, informeaza Mediafax.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 28

O persoana si-a pierdut viata si alte cinci au fost ranite, sambata seara, intr-un accident produs pe DN 28 intre Iasi siVaslui, relateazaB1 TV. in accident au fost implicate trei.

Accident: Cinci raniti, intre care doi copii, la Constanta

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, sambata, la iesirea din Constanta, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, relateaza Mediafax.

VIDEO Un taximetrist a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier provocat de un sofer beat

Un eveniment rutier grav a avut loc sambata seara, 1 noiembrie, pe raza judetului Iasi, o persoana murind si alte sase fiind ranite.

Ghinion teribil: a scapat cu viata dintr-un accident rutier, dar a murit cateva clipe mai tarziu dupa ce a cazut intr-o rapa

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa adanca de 35 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )