Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident grav la iesirea din Capitala: Un taxi s-a rasturnat din cauza vitezei

B1 B1,
 Accident grav la iesirea din Capitala: Un taxi s-a rasturnat din cauza vitezei

Un taxi s-a rasturnat, luni dimineata, la iesirea dinBucuresti, cauza fiind viteza excesiva, relateaza B1 TV. Accident a avut loc in dreptul podului de la Otopeni, dupa ce un taximetrist a pierdut. continuă pe B1

Grav accident rutier la iesirea din Slatina Timis. Un copil de un an si jumatate a murit

Un copil de un an si jumatate a murit intr-un cumplit accident rutier, dupa ce a fost proiectat prin parbrizul masinii. Parintii copilului au ajuns in stare grava la spital. Masina a intrat intr-un TIR dupa c.

Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala. Ceremonia funerara va avea loc la ora 11. 00, intr-un cadru restrans. Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus.

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii. Barbatul, spun politistii avea o alcoolemie mai mare de 1 la mie. Fostul director spune ca a.

Accident grav pe DN6, in Caras-Severin: Un copil a murit

Un barbat va regreta toata viata, daca va supravietui, o depasire neregulmentara. Copilul sau in varsta de un an a murit, iar el si sotia se afla in stare grava la spitalul din Caransebes, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens, intr-o depasire, fiind izbita in plin de un TIR, informeaza Mediafax.

Accident grav in Romania. O familie din Republica Moldova a ajuns la spital, dupa ce autoturismul lor a intrat in coliziune cu un TIR

O familie din Republica Moldova - sot, sotie si fiul lor de 13 ani - a fost ranita si a ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce barbatul a adormit la volan, iar autoturismul in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autotren ce circula regulamentar, a informat comisarul Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Institutul de Arheologie are sediul intr-una din cele mai darapanate case din Capitala

Institutul de Arheologie isi are sediul intr-una din cele mai frumoase case din Capitala dar, din pacate, si una dintre cele mai darapanate. Casa Macca are peste 120 de ani vechime, este intr-o stare.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, depus la capela Cimitirului Bellu din Capitala

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus in Romania de la Londra, a fost depus, ieri seara, la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde au venit rude, prieteni si alti apropiati ai omului de afaceri, inclusiv fosti colegi de partid, transmite Mediafax.

Depozit de tigari de contrabanda in masina unei femei din Capitala

Politistii Capitalei au descoperit, joi, o femeie de 37 de ani care conducea pe strazile din Bucuresti o masina plina cu tigari de contrabanda. Femeia vindea de fapt aceste tigari in Piata Crangasi din Sectorul 6.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )