Libnet.ro
UNICEF

07:30

Accident grav intre Codlea si Vladeni. O persoana a murit si alte patru sunt ranite

Adevărul Adevărul,
Accident grav intre Codlea si Vladeni. O persoana a murit si alte patru sunt ranite

Doua masini s-au ciocnic frontal, dupa ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens din cauza vitezei si a carosabilului umed. continuă pe Adevărul

INFOTRAFIC. Accident grav pe DN68 A. O cisterna a intrat intr-un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Hunedoara traficul rutier este intrerupt pe DN68A, intre localitatile Lapugiu de Jos si Cosevita, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autocisterna. Conform primelor informatii primite, o persoana a fost ranita. Cauza probabila a accidentului a fost depasirea neregulamentara. Se estimeaza ca circulatia va fi reluata peste o ora.

Accident GRAV de feribot in Thailanda.

Cel putin sase persoane, inclusiv turisti straini, au murit duminica in urma naufragiului unui feribot, in Thailanda, in largul coastelor statiunii balneare Pattaya, informeaza Mediafax. Feribotul, care asigura o legatura intre Insula Koh Larn si statiunea balneara Pattaya, s-a scufundat imediat dupa ce a plecat de pe insula. Un prim bilant prezentat de catre politie anunta ca au murit trei thailandezi si trei straini. Insa bilantul ar putea creste, in epava putand fi prezenti, in continuare, .

Accident grav in Bucuresti: Trei masini s-au ciocnit in zona Eroilor , o persoana este incarcerata

Doua persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, una dintre acestea fiind incarcerata, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autotursime, la intersectia bulevardelor Eroilor si Eroii Sanitari, anunta Mediafax. La fata locului s-au deplasat echipaje de la Politia Rutiera, SMURD si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Victimele erau constiente si au fost transportate la Spitalul Universitar, aflat in apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Accident GRAV, in Capitala. O femeie a murit in timp ce traversa strada.

O femeie a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Accidentul s-a produs pe Soseaua Oltenitei. Femeia nu a vazut masina si a fost lovita in plin. Femeia a vrut sa prinda un autobuz. La randul sau, soferul a declarat ca o alta masina i-a taiat calea si nu a vazut-o pe femeie. Soferul nu consumase alcool, insa a fost dus la IML pentru a i se lua probe de sange. Si asta pentru ca, dupa primele cercetari s-a constatat ca nu au .

Accident GRAV in Bucuresti. Trei masini implicate, cel putin doi raniti

Cel putin doua persoane au fost ranite luni, intr-un accident rutier care a avut loc la intersectia bulvardelor Eroilor si Eroii Sanitari, anunta Mediafax, citand surse din cadrul echipajelor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )