Libnet.ro
UNICEF

15:00

Accident grav intr-un sat din judetul Hunedoara. Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Adevărul Adevărul,
Accident grav intr-un sat din judetul Hunedoara. Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Un barbat dintr-un sat al judetului Hunedoara a fost gasit mort, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul cu care transporta lemne. continuă pe Adevărul

Situatie critica in spitalele din judetul Hunedoara. Sectiile ATI au fost ocupate in totalitate

Sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ale spitalelor din judetul Hunedoara sunt ocupate in totalitate, arata o informare a Prefecturii Judetului Hunedoara.

Sotul unei asistente de la Ambulanta Vaslui, mort intr-un accident grav. Barbatul, gasit chiar de colegii sotiei

Un accident grav a avut loc marti, pe DN 15D, in comuna Vulturesti. in accident au fost implicate doua autoturisme, unul inmatriculat in Constanta si altul in Vaslui, in care se aflau 3 persoane, pentru care a fost nevoie de operatiuni de descarcerare. Doua persoane au decedat la fata locului iar a treia persoana este ranita.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Unde sunt focare si cati oameni s-au infectat cu noul coronavirus

Covid 19 in judetul Hunedoara. Numarul infectiilor cu noul coronavirus raportate luni este in usoara scadere fata de zilele trecute.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Cati oameni au noul coronavirus si unde sunt focare

Autoritatile au publicat vineri un raport cu privire la numarul persoanelor infectate cu Covid 19 in judetul Hunedoara si situatia focarelor.

Toate sectiile spitalelor din judetul Mures racordate la prize de oxigen, verificate de autoritati dupa tragedia din Piatra-Neamt

Toate sectiile spitalelor din judetul Mures care sunt racordate la prize de oxigen sunt verificate de de echipe mixte formate din reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Horea al.

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. Situatie asemanatoare si la Spitalul Judetean Arad

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala probleme grave in randul unitatilor medicale din Romania. Spre exemplu, niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. in.

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu

Niciun spital din judetul Vaslui nu are, la aceasta data, autorizatie de securitate la incendiu, a informat, luni, conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui, transmite Agerpres.

Accident grav in Vaslui: Doua persoane decedate si una ranita. Traficul in zona este blocat

Ungrav accident de circulatie rutiera s-a produs marti dimineata,pe DN 15D, inlocalitatea Buhaesti,in urma caruia doua persoane au decedat si alta a fost ranita,.

Noi restrictii in mai multe localitati din judetul Alba Se inchid restaurantele, iar circulatia pe timp de noapte si a grupurilor mai mari de 6 persoane se va interzice

Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis implementarea mai multor masuri pentru populatie, in contextul cresterii incidentei cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14.

Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Prefectul judetului Mures, Mara Toganel, a convocat, in cursul diminetii de duminica, o sedinta la care au participat managerii spitalelor din municipiul Targu Mures, precum si conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures si Directiei de Sanatate Publica a judetului Mures. A fost luata decizia ca SJU Neamt sa fie sprijinit cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate, dar si disponibilitatea de a fi preluati pacienti COVID si cu alte patologii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2616 seconds )