Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident grav in judetul Olt. Cel putin o persoana a murit dupa ce trei masini au intrat in coliziune

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Olt. Cel putin o persoana a murit dupa ce trei masini au intrat in coliziune

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, miercuri seara, dupa impactul a trei masini, pe Drumul European 574 DN 65, intre Slatina si Valea Mare, judetul Olt. continuă pe Antena3

Accident grav pe un drum din Olt. Un barbat de 35 ani a murit, alte doua persoane sunt ranite VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc pe drumul european E 574, in judetul Olt. Trei autoturisme au fost implicate, in care se aflau opt persoane. Un barbat de 35 ani a decedat.

Accident grav pe DN1. Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite

Un accident rutier grav a avut loc luni dimineata pe DN1,intre localitatile Avrig si Porumbacu de Jos. Doua persoane au decedat si alte trei au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Cel putin opt morti si 15 raniti intr-un atentat cu masina capcana in Afganistan

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma unui atac cu masina capcana, in vestul orasului Kabul, din Afganistan. Alte 15 persoane au fost ranite, intre care un membru al Parlamentului,.

Este mit ca trebuie sa mergi la dentist de cel putin 2 ori pe an?

Controalele regulate sunt extrem de importante pentru a ne metine dantura sanatoasa. Este deja impamantenita ideea ca este necesar sa ne prezentam la dentist de cel putin doua ori pe an, chiar daca nu avem dureri sau probleme vizibile. Este cu adevarat necesar sa facem acest lucru? Medicul stomatolog Adrian Mina explica de ce s-a ajuns la o astfel de regula nescrisa.

Programul de guvernare pe mediu: se doreste plantarea a 220 milioane puieti forestieri pana in 2024, un inventar al ursilor si reducerea cu cel putin 75% a deseurilor care ajung in gropile de gunoi

Programul de guvernare al aliantei PNL-USR-PLUS-UDMR prevede plantarea a 220 milioane puieti forestieri in perioada 2021-2024, interzicerea exploatarii padurilor in parcurile nationale, protejarea padurilor virgine, combaterea taierilor ilegale de padure, acces public al cetatenilor pietonal si cu bicicleta in toate tipurile de paduri. Documentul mai prevede reducerea cu cel putin 75% a deseurilor care ajung in gropile de gunoi, din totalul deseurilor generate, pana in anul 2025, finantarea corespunzatoare a retelei de monitorizare a calitatii aerului, inventarul carnivorilor mari ursi).

Accident deosebit de grav in Iasi. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua se afla in stare grava. Ce gresela a facut unul dintre soferi

Un accident teribil a avut loc in urma cu cateva ore, in judetul Iasi, pe DN 28, in dreptul localitatii Strunga. Doi barbati si-au pierdut viata dupa ce unul dintre soferii implicati in accident ar fi facut o depasire neregulamentara, moment in care doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Ce au transmis autoritatile Neatentia si nerabdarea .

Accident grav pe DN 65, in zona localitatii Valea Mare

O persoana a decedat si alte doua persoane au fost ranite si au fost transportate la Spitalul Judete.

Accident grav pe DN1! 2 persoane au murit iar alte 3 au ajuns in stare grava la spital

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata la Sibiu, intre Avrig si Porumbacu de Jos.

Accident grav de circulatie, doua persoane decedate si trei ranite grav

Un accident de circulatie cumplit s-a produs in dimineata zilei de luni pe DN 1, intre localitatile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )