Libnet.ro
UNICEF

08:30

Accident grav in Vaslui. Un tanar motociclist a murit

Antena3 Antena3,
Accident grav in Vaslui. Un tanar motociclist a murit

Un tanar in varsta de 24 de ani, din comuna vasluiana Muntenii de Sus, care conducea o motocicleta cu viteza excesiva, a decedat, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui. continuă pe Antena3

Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Accident grav pe DE 581, in apropiere de Costesti. Doua autoturisme s-au lovit frontal, unul dintre ele luand foc

Un grav accident rutier a avut loc luni seara, pe Drumul European 581, in judetul Vaslui, pe raza comunei Costesti, in urma caruia doua persoane au fost ranite, iar un autoturism a ars complet.

Un artist roman, la un pas de moarte. A avut un accident grav (FOTO)

Momente cumplite pentru un artist indragit. Radu Ile, pentru ca despre el este vorba, a fost la un pas de moarte din cauza unui accident rutier grav. Acesta se afla in masina impreuna cu.

Accident grav in Bucuresti: Bulevardul Iuliu Maniu este BLOCAT spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )