Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Adevărul Adevărul,
Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. continuă pe Adevărul

Brasov: O femeie de 67 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuia

O femeie de 67 de ani a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al saptelea al locului in care locuia in cartierul Florilor din municipiul Brasov, informeaza News. ro.

Caras-Severin: Un tanar de 19 ani a murit la Cheile Bedinei, dupa ce a alunecat pe o piatra si s-a lovit la cap

Un tanar de 19 ani din Lugoj a murit, duminica, la Cheile Bedinei pe Valea Cernei dupa ce a alunecat pe o piatra si s-a lovit la cap, scrie News. ro. Salvamontistii s-au deplasat la locul accidentului, dar era deja prea tarziu pentru ca tanarul sa mai poata fi salvat.

Accident grav in Vaslui. Un tanar motociclist a murit

Un tanar in varsta de 24 de ani, din comuna vasluiana Muntenii de Sus, care conducea o motocicleta cu viteza excesiva, a decedat, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui.

Accident cumplit. Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit de la mare inaltime, in timp ce zbura cu parapanta

Un parapantist a murit, dupa ce zborul cu parapanta s-a terminat brusc, barbatul prabusindu-se langa partiile de ski de la Borsa, in apropierea cabanei Runc-Stiol, scrie.

O femeie de 67 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuia

Tragedia s-a produs in cartierul Florilor. Femeia s-a prabusit de la etajul sapte su a murit pe loc. Politia de demarat o ancheta in acest caz.

Accident teribil in Cluj! Un mort si patru raniti, intre care doi tineri in coma

Un barbat si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in coma,in urma unui accident grav de circulatie produs, in aceasta dimineata, in jurul.

Doliu in lumea mondena! Un personaj cunoscut in lumea VIP-urilor din Romania a murit dupa o lunga suferinta (FOTO)

Un tanar cunoscut in lumea mondena autohtona s-a stins din viata in urma cu cateva zile dupa o lupta lunga cu o boala incurabila. Dominic Popa avea 41 de ani si era cunoscut pentru.

ACCIDENT CUMPLIT in aceasta seara! Au murit pe loc!

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

Doliu in sport! O legenda a baschetului romanesc a murit dupa o grea suferinta

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea prematura in nefiinta a celui care a fost TAKACS KAROLY. Din pacate, duminica 27 august, dupa o nedreapta suferinta, inima unuia dintre cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )