Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident grav in Vrancea. Doi oameni au murit si cinci au fost grav raniti, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe DN 2

Antena3 Antena3,
Accident grav in Vrancea. Doi oameni au murit si cinci au fost grav raniti, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe DN 2

Doi oameni au murit si cinci au fost grav raniti, dupa ce un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. continuă pe Antena3

Accident in Vrancea: Doua persoane au murit si 5 au fost ranite dupa ce un autocar cu 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat pe DN 2

Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. In urma accidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite grav.

VIDEO Accident in Vrancea: Doua persoane au murit si 5 au fost ranite dupa ce un autocar cu 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat pe DN 2

Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucraineni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. In urma accidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite grav.

Accident grav la Vaslui. Doi tineri, frate si sora, au murit, iar alte doua persoane se zbat intre viata si moarte

Un tanar de 19 ani si sora lui, de 21 de ani, au murit, in aceasta seara, in urma unui accident rutier. Alte doua persoane au ajuns in stare grava la spital si se zbat, acum, intre viata si moarte.

ACCIDENT GRAV in Vrancea. Doua persoane au murit, dupa ce un autocar cu turisti s-a rasturnat.

Doua persoane au murit joi dimineata, in judetul Vrancea, pe DN2, dupa ce dupa ce un autocar supraetajat, cu 74 de pasageri, s-a rasturnat in afara partii carosabile la kilometrul 214, in zona lacalitatii Calimanesti, transmite realitatea. net. Potrivit primelor date, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au suferit leziuni usoare. Circulatia auto se desfasoara in conditii normale.

ACCIDENT rutier in Vaslui: Doi oameni au murit si doi au fost grav raniti.

Doi tineri au murit, iar alti doi au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident care a avut loc, miercuri seara, pe un drum judetean din Vaslui, dupa ce soferul unui autoturism a intrat in plin in remorca unui tractor stationat in afara partii carosabile, relateaza Mediafax. Potrivit primelor informatii oferite de catre politisti, cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani, mergeau cu masina din municipiul Barlad spre comuna de domiciliu Puiesti cand, la un moment .

Accident grav in Vrancea: 2 morti si 5 raniti

In aceasta dimineata, in jurul orei 03. 00, pe DN2 E85), in judetul Vrancea, a avut loc un accident grav de circulatie: un autocar supraetajat, cu 74 de pasageri, s-a rasturnat in afara partii carosabile, la kilometrul 214, in zona localitatii Calimanesti. Potrivit primelor date ale Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, citate de Realitatea. net, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au suferit leziuni usoare.

Accident grav dupa ce o masina a intrat intr-un autotren: un mort si trei raniti

O persoana a murit, iar trei au fost ranite intr-un accident rutier, petrecut, marti, pe drumul european 583, in dreptul localitatii iesene Mircesti, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a ciocnit cu un autotren, care la randul sau a lovit o caruta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )