Libnet.ro
UNICEF

22:00

Accident infiorator pe DN1! Doi oameni au murit dupa ce taxiul in care se aflau s-a izbit de un TIR

Antena3 Antena3,
Accident infiorator pe DN1! Doi oameni au murit dupa ce taxiul in care se aflau s-a izbit de un TIR

Doua persoane au murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce taxiul in care se aflau s-a izbit, pe DN1, in dreptul localitatii Nistoresti, judetul Prahova, de un TIR incarcat cu 4 tone. continuă pe Antena3

Accident pe DN1. Doua persoane au murit, dupa ce un taxi a intrat sub un tir

Doua persoane au murit, joi dimineata, intr-un accident care a a avut loc pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, dupa ce taxiul in care se aflau a intrat sub un TIR.

Un fotbalist de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Portarul de rezerva al echipei australiene de fotbal din liga secunda, Melaka United, Stefan Petrovski, in varsta de 18 ani, a murit dupa ce a fost lovit de un fulger in timpul unui cantonament pe care formatia sa il efectua in Malaezia.

Accident pe DN1! Impact frontal intre un autocar cu 11 persoane si un autoturism

Accident gravpe DN1, in dreptul localitatii prahovene Posada. Un autocar care avea la bord 11 persoane a intrat in coliziune cu un autoturism, scrie libertatea. ro. in urma accidentului,.

Botosani: Doi barbati, retinuti dupa un accident mortal produs ca urmare a unei curse ilegale de masini

Doi barbati cu varste de 46 si, respectiv, 47 de ani au fost retinuti, luni, de politisti sub acuzatia de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, fiind considerati vinovati de producerea unui accident rutier de sambata seara, soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei, informeaza Agerpres.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )