Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un fotbalist de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Antena3 Antena3,
Un fotbalist de 18 ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Portarul de rezerva al echipei australiene de fotbal din liga secunda, Melaka United, Stefan Petrovski, in varsta de 18 ani, a murit dupa ce a fost lovit de un fulger in timpul unui cantonament pe care formatia sa il efectua in Malaezia. continuă pe Antena3

Brasov: Un politist a fost lovit de o masina, in timp ce dirija traficul

Un agent de la Politia Rutiera Brasov a fost lovit de o masina, in timp ce dirija traficul, dupa un accident care a avut loc pe Calea Fagaras din Brasov. in urma impactului, el a fost aruncat aproximativ zece metri pe sosea.

Brasov: Un politist a fost lovit de o masina in timp ce facea masuratori pentru un alt accident (VIDEO)

Oamenii legii devin din nou victime in trafic. Un politist din Brasov a fost lovit de o masina in timp ce facea masuratori pentru un alt accident, informeaza B1 TV. Impactul a fost atat de puter.

La goana prin Capitala! Un sofer de 18 ani, prins cu 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii

Un sofer in varsta de 18 ani a fost depistat luni dimineata de politistii rutieri cu ajutorul aparatului radar in timp ce circula cu o viteza de 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Capitala.

Accident cumplit. Un sofer a murit dupa ce a intrat intr-un TIR

Tragedie pe o sosea din judetul Arad. Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite dupa ce o masina a carui sofer nu s-a asigurat inainte de un viraj a fost lovita in plin de un TIR, scrie.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )