Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brasov: Un politist a fost lovit de o masina, in timp ce dirija traficul

România Liberă România Liberă,
Brasov: Un politist a fost lovit de o masina, in timp ce dirija traficul

Un agent de la Politia Rutiera Brasov a fost lovit de o masina, in timp ce dirija traficul, dupa un accident care a avut loc pe Calea Fagaras din Brasov. in urma impactului, el a fost aruncat aproximativ zece metri pe sosea. continuă pe România Liberă

Brasov: Un politist a fost lovit de o masina in timp ce facea masuratori pentru un alt accident (VIDEO)

Oamenii legii devin din nou victime in trafic. Un politist din Brasov a fost lovit de o masina in timp ce facea masuratori pentru un alt accident, informeaza B1 TV. Impactul a fost atat de puter.

Neamt: Un autobuz cu 20 de pasageri a fost lovit de un tren

Un autobuz care transporta 20 de calatori a fost lovit de un tren, joi dimineata, in dreptul localitatii Sofrocesti, judetul Neamt. Potrivit autoritatilor locale, citate de Agerpres, nu exista.

Un autobuz in care se aflau 20 de oameni a fost lovit de tren

Un autobuz in care se aflau 20 de pasageri a fost lovit usor, de un tren, joi dimineata, in localitatea nemteana Sofrocesti, scrie Agerpres. Subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de.

Neamt: Un autobuz cu 20 de pasageri a fost lovit usor de un tren

Un autobuz in care se aflau 20 de pasageri a fost lovit usor, de un tren, joi. Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferata, in localitatea nemteana Sofrocesti.

VIDEO Politist lovit de o masina cand facea masuratori la alt accident

Un brasoveana fost lovit azi-noapte pe trecerea depietoni in cartierul Bartolomeu, la zebra din zona Garii. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, un politist a fost si el lovit de o masina, in timp ce facea masuratorile la accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )