Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident in lacul Herastrau: un barbat a murit inecat

Adevărul Adevărul,
Accident in lacul Herastrau: un barbat a murit inecat

Un accident a avut loc duminica dupa masa cand un barbat a cazut in lacul Herastrau. Barbatul a intat in stop cardio-respirator, medicii nemaiputand sa-l resusciteze. continuă pe Adevărul

Tragedie in parcul Herastrau din Capitala. Un barbat a murit inecat

Un barbat s-a inecat astazi in lacul Herastrau din Capitala. Acesta a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din apa si a fost declarat decedat dupa ce paramedicii au incercat resuscitarea lui.

Un barbat s-a inecat in Lacul Herastrau din Bucuresti

Un barbatul a fost scos inconstient, duminica dupa-amiaza, din Lacul Herastrau din Capitala. Paramedicii au incercat resuscitarea lui timp de peste jumatate de ora, declarandu-l ulterior decedat, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti.

O persoana s-a inecat in lacul Herastrau din Bucuresti.

O persoana a murit inecata in lacul Herastrau din Bucuresti in cursul zilei de duminica, informeaza Realitatea TV. Barbatul in varsta de 50-60 de ani a fost gasit mort de paznicii din lacul Herastrau. Acestia au sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj SMURD, precum si echipaje de politie, pentru a face cercetari. Persoana respectiva plutea la suprafata apei, a declarat pentru adevarul. ro Manuela Guran, purtator de cuvant SMURD. Potrivit primelor informatii, acesta s-ar fi aruncat in .

Un cutremur a avut loc astazi in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 pe Richter a avut loc in Vrancea la ora 12 si 21 de minute. De la inceputul anului au avut oc peste 100 de cutremure in Romania, cele mai multe in zona Vrancea. Cel mai puternic a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )