Libnet.ro
UNICEF

07:00

Accident in lant pe DN1. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident in lant pe DN1. Doua persoane au fost ranite

Circulatia pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, se desfasoara cu restrictii, sambata, in urma unui accident in lant in care au fost implicate patru masini, doua persoane fiind transportate la spital pentru. continuă pe Antena3

Accident in lant pe DN1, intre Ploiesti si Brasov. Circulatia se desfasoara cu dificultate

Circulatia pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, se desfasoara cu restrictii, sambata, in urma unui accident in lant in care au fost implicate patru masini, doua persoane fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Accidentul s-a produs in zona Movila Vulpii, la trecerea la nivel cu o cale ferata care traverseaza DN 1 si care este foarte rar circulata, potrivit Mediafax.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Carambol pe DN1: 4 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. In curs de actualizare.

Violente intre fortele de ordine si civili la un protest din Islamabad. Cel putin 11 persoane au fost ranite

UPDATE 17:19 Cel putin cinci politisti au fost loviti de catre pietre lansate de catre manifestanti, in timp ce in randul acestora se numara alte sase victime. Un medic de la un spital public din oras,.

Doua persoane au fost atacate de urs, in Arges. Victimele au fost transportate la spital

Un padurar a fost atacat de urs in comuna Corbeni, din judetul Arges. Un al doilea barbat a fost ranit de urs in padurea din localitatea argeseana , in timp ce incerca sa il salveze pe primul padurar.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme, in zona Baneasa.

Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme s-au produc, vineri dimineata, pe DN1, in zona Baneasa, pe ambele sensuri, traficul fiind ingreunat timp de aproape o ora, informeaza Centrul Infotrafic, potrivit Mediafax. Accidentele s-au produs in jurul orei 7. 30, in zona Baneasa, din cauza neadaptarii vitezei, in conditii de carosabil umed, dar si a nepastrarii distantei corespunzatoare in mers, a precizat Centrul Infotrafic din Politia Romana intr-un comunicat de .

4 romani au murit, iar alte 7 persoane sunt ranite in urma unui accident de autocar petrecut in Italia

Un accident rutier ce a implicat un autocar de romani a avut loc vineri pe o autostrada din Italia, din cauza unui carambul produs de un utilaj. Potrivit primelor declaratii ale politiei, 4 romani au murit, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )