Libnet.ro
UNICEF

15:00

Accident in lant pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Accident in lant pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti

Doua persoane, sot si sotie, au fost ranite marti dimineata, in urma unui accident in lant care a avut loc pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti. Cele doua victime au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta, potrivit unor oficiali din Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe România Liberă

Carambol cu patru masini in Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc, marti dimineata, pe soseaua Alexandriei. Patru autoturisme au fost implicate si doua persoane au fost ranite. inca nu se stie din ce cauza s-a produs.

inca doua persoane au murit in Coreea de Sud, rapuse de coronavirusul MERS

Inca doua persoane si-au pierdut viata in Coreea de Sud, dupa ce au fost rapuse de coronavirusul MERS, bilantul deceselor ajungand acum la 27 de victime, a declarat ministrul Sanatatii de la Seul. Ultimele.

Accident rutier soldat cu 3 raniti pe bulevardul Mihai Bravu din Bucuresti

O masina a Administratiei Penitenciarelor a fost implicata, marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe bulevardul Mihai Bravu - bulevardul Ferdinand, in urma caruia trei persoane au fost ranite, au anuntat oficiali ai Brigazii Rutiere, informeaza Agerpres. Victimele - doi copii si mama lor - au fost transportate la spital cu rani usoare si in stare de constienta.

Concertul lui Julio Iglesias de pe 2 iulie din Bucuresti va fi reprogramat. Artistul a suferit o interventie chirurgicala la spate

Julio Iglesias a fost supus unei inteventii chirurgicale la spate pe 19 iunie, iar in prezent se afla in SUA pentru perioada de recuperare. Astfel, concertul programat la Bucuresti pentru data de 2 iulie va fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )