Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carambol cu patru masini in Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Carambol cu patru masini in Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc, marti dimineata, pe soseaua Alexandriei. Patru autoturisme au fost implicate si doua persoane au fost ranite. inca nu se stie din ce cauza s-a produs. continuă pe Antena3

Tanar mort intr-un accident rutier produs intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu. Alte cinci persoane au fost ranite

In noaptea de sambata spre duminica, un tanar a murit si mai multe personae au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu.

VIDEO Accident pe centura Buzaului: patru persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a dat peste cap

O familie din Dorohoi a vazut moartea cu ochii, pe centura ocolitoare a Buzaului, dupa ce masina in care se aflau a fost acrosata de un TIR apoi s-a rasturnat intr-o gradina. Martorii spun ca soferul camionului a incercat o manevra de depasire pe o zona ingusta a drumului, moment in care a intrat pe contrasens.

inca un atac SINUCIGAS in Nigeria: Cel putin 20 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze, in Nigeria.

Afganistan: Atentat coordonat al talibanilor impotriva Parlamentului. Toti cei sase atacatori au murit, iar cel putin 18 persoane au fost ranite

Parlamentul afgan a fost, luni, tinta unui atac coordonat al talibanilor, toti cei sase autori pierzandu-s viata in urma atentatului, informeaza BBC News Online, citand Ministerul de Interne de la Kabul.

inca doua persoane au murit in Coreea de Sud, rapuse de coronavirusul MERS

Inca doua persoane si-au pierdut viata in Coreea de Sud, dupa ce au fost rapuse de coronavirusul MERS, bilantul deceselor ajungand acum la 27 de victime, a declarat ministrul Sanatatii de la Seul. Ultimele.

Zeci de persoane ucise si ranite in urma unui atac sinucigas comis de o femeie kamikaze in Nigeria

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze la Maiduguri, fieful islamistilor din Boko Haram in nord-estul Nigeriei, potrivit AFP.

SUA: Atacuri armate pe un teren de baschet si asupra unor petrecareti aflati la un picnic. O persoana a murit si alte 16 au fost ranite

O persoana a fost ucisa si alte noua ranite cu focuri de arma sambata in cursul unei serbari pe un teren de baschet la Detroit, unde erau prezenti numerosi copii, a informat un ziar local. Unul dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )