Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Accident pe centura Buzaului: patru persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a dat peste cap

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident pe centura Buzaului: patru persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism s-a dat peste cap

O familie din Dorohoi a vazut moartea cu ochii, pe centura ocolitoare a Buzaului, dupa ce masina in care se aflau a fost acrosata de un TIR apoi s-a rasturnat intr-o gradina. Martorii spun ca soferul camionului a incercat o manevra de depasire pe o zona ingusta a drumului, moment in care a intrat pe contrasens. continuă pe Adevărul

Tanar mort intr-un accident rutier produs intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu. Alte cinci persoane au fost ranite

In noaptea de sambata spre duminica, un tanar a murit si mai multe personae au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu.

Carambol cu patru masini in Bucuresti. Doua persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc, marti dimineata, pe soseaua Alexandriei. Patru autoturisme au fost implicate si doua persoane au fost ranite. inca nu se stie din ce cauza s-a produs.

inca un atac SINUCIGAS in Nigeria: Cel putin 20 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze, in Nigeria.

Afganistan: Atentat coordonat al talibanilor impotriva Parlamentului. Toti cei sase atacatori au murit, iar cel putin 18 persoane au fost ranite

Parlamentul afgan a fost, luni, tinta unui atac coordonat al talibanilor, toti cei sase autori pierzandu-s viata in urma atentatului, informeaza BBC News Online, citand Ministerul de Interne de la Kabul.

Zeci de persoane ucise si ranite in urma unui atac sinucigas comis de o femeie kamikaze in Nigeria

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze la Maiduguri, fieful islamistilor din Boko Haram in nord-estul Nigeriei, potrivit AFP.

VIDEO Accident spectaculos in primul tur al MP din Austria - Kimi Raikkonen si Fernando Alonso, nevoiti sa abandoneze

Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a avut parte de un incident spectaculos inca din primul tur, Kimi Raikkonen si Fernando Alonso fiind nevoiti sa abandoneze dupa ce au fost implicati intr-un accident.

VIDEO Accident intre Raikkonen si Alonso in Austria

Fernando Alonso a produs un accident in primele viraje ale Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei. El s-a urcat cu masina McLaren peste -ul luiKimi Raikkonen, insa din fericire nu l-a strivit pe pilotul finlandez.

SUA: Atacuri armate pe un teren de baschet si asupra unor petrecareti aflati la un picnic. O persoana a murit si alte 16 au fost ranite

O persoana a fost ucisa si alte noua ranite cu focuri de arma sambata in cursul unei serbari pe un teren de baschet la Detroit, unde erau prezenti numerosi copii, a informat un ziar local. Unul dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )