Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACCIDENT in Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT in Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil.

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22,30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, scrie Mediafax. Potrivit martorilor, un grup de mai multi copii se afla pe trotuar, aproape de bordura, cand o masina condusa de Petre Nedelcu, sef al Postului de Politie din comuna mehedinteana Gruia . continuă pe România Liberă

Accident provocat de un politist: Un copil a murit si trei au fost raniti grav

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22. 30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, potrivit Mediafax.

Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil. Ce alcoolemie avea.

UPDATE: Seful Postului de Politie din comuna Gruia, judetul Mehedinti, care a provocat un accident in urma caruia un copil a murit si alti trei au fost raniti grav, avea o alcoolemie de 1. 6 grame per litru in sange, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, subomisar Nicolae Lohon, a declarat ca, in urma recoltarii probelor biologice, s-a stabilit ca sefului Postului de Politie din Gruia avea o alcoolemie in sange de 1,6 grame per litru. Lohon .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )