Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident provocat de un politist: Un copil a murit si trei au fost raniti grav

Hotnews Hotnews,
 Accident provocat de un politist: Un copil a murit si trei au fost raniti grav

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22. 30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

ACCIDENT in Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil.

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22,30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, scrie Mediafax. Potrivit martorilor, un grup de mai multi copii se afla pe trotuar, aproape de bordura, cand o masina condusa de Petre Nedelcu, sef al Postului de Politie din comuna mehedinteana Gruia .

Accident ciudat in tren: doi minori au fost raniti de o fereastra prabusita peste ei

Doi copii de 11 si 12 ani au ajuns la spitalul din Deva in urma unui accident suferit in compartimentul trenului cu care circulau impreuna cu mama lor. Cei doi au fost raniti chiar in timpul somnului. Inexplicabil, fereastra cu rama metalica a compartimentului s-a desprins din balamale si a cazut peste ei.

Accident ciudat in tren: doi minori au fost raniti de o fereastra cazuta peste ei

Doi copii de 11 si 12 ani au ajuns la spitalul din Deva in urma unui accident suferit in compartimentul trenului cu care circulau impreuna cu mama lor. Cei doi au fost raniti chiar in timpul somnului. Inexplicabil, fereastra cu rama metalica a compartimentului s-a desprins din balamale si a cazut peste ei.

Accident grav pe A2: Un copil de 5 ani si parintii sai au murit, iar fratii copilului au fost raniti

O familie a fost distrusa intr-un accident de pe Autostrada Bucuresti-Constanta. Un copil de 5 ani si parintii sai si-au gasit sfarsitul sub un tir, iar fratii sai de 4 si 6 ani se zbat intre viata si.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Nitu: Autocarul NU a fost ridicat din prapastie.

Autocarul rasturnat in Muntenegru nu a fost ridicat din prapastie, iar anchetatorii muntenegreni nu au finalizat inca procesul verbal de cercetare la fata locului, a declarat, marti, procurorul general al Romaniei, relateaza Mediafax. Tiberiu Nitu a spus ca anchetatorii din Muntenegru care cerceteaza accidentul in care si-au pierdut viata 18 romani si alti 29 au fost raniti au comunicat ca nu au finalizat procesul verbal de cercetare la fata locului. Cercetarile continua, colega noastra .

Egipt: Un soldat a fost ucis si alti doi au fost raniti in atacuri ale islamistilor in Sinai

Un soldat egiptean a fost ucis in atacuri simultane ale militantilor islamisti care au lansat, vineri, rachete si au tras cu mitraliere in posturi de politie si militare din Sinai, a anuntat o sursa medicala, citeaza Mediafax. Doi soldati au fost raniti in atacul asupra unui punct de control al armatei la al-Gura, in nordul peninsulei.

ATENTAT in Afganistan: Doi civili romani au fost raniti.

Un roman a fost ranit si un altul este dat disparut intr-un atac produs, marti, la Kabul, in Afganistan, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat remis redactiei. Cei doi cetateni romani sunt angajati, pe baza de contract, la o firma internationala care deserveste o baza logistica din capitala afgana. Din informatiile inca neconfirmate oficial, rezulta ca unul dintre cetatenii romani a fost ranit si se afla acum sub ingrijire medicala iar cel de al doilea este dat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )