Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident mortal pe o strada din Orastie. Un biciclist a fost lovit de o camioneta, in timp ce traversa strada

Adevărul Adevărul,
Accident mortal pe o strada din Orastie. Un biciclist a fost lovit de o camioneta, in timp ce traversa strada

Tragedie pe o strada din Orastie: un barbat care traversa strada pe o bicicleta a fost accidentat mortal de soferul unei camionete. continuă pe Adevărul

Aparitie stranie pe o strada din Targu Mures. Cine si-ar fi imaginat sa vada asta printre masini? (FOTO)

Aparitie stranie pe o strada din Targu Mures. in timp ce se plimba seara prin oras, un barbat a avut parte de surpriza vietii sale. Printre masini, a vazut cum fuge o vulpe. Cine zice ca nu e via.

ACCIDENT MORAL in Constanta. Un tanar si-a pierdut viata, dupa ce s-a izbit cu masina de un copac (VIDEO)

Un accident mortal a avut loc, miercuri, in localitatea Valul lui Traian din judetul Constanta. Un tanar si-a pierdut viata, dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac. Pe baza.

Accident mortal in apropiere de Murfatlar. Un autoturism s-a izbit de un copac

Accidentul s-a produs marti, 24 septembrie, pe DN3, drumul care leaga Constanta de Ostrov. Pasagerul din dreapta a murit pe loc.

Un aradean eliberat recent din inchisoare a fost retinut azi-noapte. A trantit o femeie la pamant si ce a urmat a fost revoltator. Un politist si-a chemat urgent in ajutor colegii

Un barbat de 53 de ani, care a fost eliberat recent din penitenciar, a fost retinut de politistii aradeni, in noaptea de luni spre marti, dupa ce ar fi incercat sa talhareasca, pe strada, o femeie de 86 de.

Tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Politistii romani l-au contactat pe olandez pe WhatsApp la o zi dupa disparitia Adrianei. Ce l-au intrebat

Ca si in cazul Caracal, tragedia din Dambovita a fost urmata de un sir lung de balbe din partea autoritatilor. Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani suspectat ca a frant viata Adrianei, a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )