Libnet.ro
UNICEF

08:30

ACCIDENT MUNTENEGRU: Pasagerii confirma ca la volan se afla politistul decedat.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU: Pasagerii confirma ca la volan se afla politistul decedat.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, ca in cadrul anchetei privind autocarul prabusit in Muntenegru au fost audiati, miercuri seara, patru pasageri ai autocarului, care au putut confirma ca la volan se afla politistul George Ciobanu, unul dintre cei decedati in accident, scrie Mediafax. Am audiat aseara patru pasageri care se aflau in autocar. Au declarat cum au perceput dumnealor ceea ce s-a intamplat acolo. Au putut sa confirme ca la volan se afla Ciobanu George, cel . continuă pe România Liberă

Nitu: Pasagerii audiati au confirme ca la volan se afla politistul decedat.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, ca in cadrul anchetei privind autocarul prabusit in Muntenegru au fost audiati, miercuri seara, patru pasageri ai autocarului, care au putut confirma ca la volan se afla politistul George Ciobanu, unul dintre cei decedati in accident, scrie Mediafax. Am audiat aseara patru pasageri care se aflau in autocar. Au declarat cum au perceput dumnealor ceea ce s-a intamplat acolo. Au putut sa confirme ca la volan se afla Ciobanu George, cel .

FOTO Accident Muntenegru. Doua dintre victime, externate. Parchetul confirma ca la volan se afla politistul decedat

Doua dintre victimele accidentului din Muntenegru vor fi externate, joi, de la Spitalul Elias. Daniel Safta, directorul spitalului Elias, sustine insa ca desi victimele sunt apte fizic pentru a fi externate, inca mai au nevoie de consiliere psihologica.

Nitu: Patru pasageri din autocarul din Muntenegru au confirmat ca la volan se afla politistul decedat

La volanul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru se afla George Ciobanu, politistul decedat, au confirmat patru pasageri care au fost audiati, potrivit procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit in Muntenegru si care a decedat in urma accidentului este cel care era angajat al Politiei Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne. Decesul soferului care conducea autocarul a fost anuntat, marti, de adjunctul sefului Politiei din Muntenegru, care a mai spus ca al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marti, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Autoritatile vor putea stabili VITEZA autocarului, dupa gasirea ...

Autoritatile din Muntenegru au gasit tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie, iar datele dispozitivului vor fi decodificate pentru a se stabili parametrii de circulatie in momentul accidentului si cine se afla la volan. Am gasit tahograful. Dispozitivul va fi util in demersul de stabilire a cauzei accidentului, a declarat procurorul Vojislav Grujici, citat de site-ul ziarului Vijestima. Autoritatile muntenegrene incearca sa stabileasca circumstantele in care autocarul romanesc a .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare.

O fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina din Bucuresti si un expert al Garzii Financiare se numara printre persoanele decedate in urma accidentului produs duminica in Muntenegru, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai autoritatilor locale. Anca Mircescu, fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina, calatorea impreuna cu sotul ei, fost general, care a decedat, si el, dupa prabusirea autocarului. Cei doi, care erau pensionari si locuiau in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Medicii romani dezvaluie care este starea ranitilor.

UPDATE: Midicul Leonard Grecescu, de la Spitalul Municipal, a declarat, miercuri, ca doua dintre victimele accidentului din Muntenegru, un barbat si o femeie, raman la terapie intensiva in stare critica. Alte patru persoane se afla si ele la terapie intensiva, dupa ce au suferit mai multe interventii chirurgicale in spitalul din Muntenegru. Reprezentantul spitalului din Bucuresti da asigurari ca cei patru se afla in stare buna. Restul de sapte vicitme, din cele 11 internate la Municipal, se .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ranitii din accident, INTEROGATI la spital de politistii de la Omoruri.

Ranitii din accidntul din Muntenegru vor fi chestionati, in spitalele in care sunt internati, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori, urmand ca, atunci cand sunt apti, sa fie audiati la Parchetul General, au declarat oficiali din politie, citati de Mediafax. Echipa de 12 politisti de la Serviciul Omoruri va fi coordonata de chestorul Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale, din Politia Romana, au precizat sursele citate. Politistii si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ce companie de asigurari va plati despagubiri morale si materiale.

Autocarul implicat in accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA si CASCO, polita facultativa avand si o componenta care acopera riscul de accidentare, informeaza Mediafax. Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )