Libnet.ro
UNICEF

05:15

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, . continuă pe România Liberă

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Suporterii rapidisti au donat sange pentru raniti.

Fanii echipei Rapid au donat sange la doua clinici din Bucuresti pentru romanii raniti in accidentul din Muntenegru care urmeaza sa fie repatriati in cursul acestei zile si transportati la patru spitale din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 50 de suporteri au donat sange la Centrul de transfuzie sanguina al municipiului Bucuresti si alti 20 la o clinica din cartierul Titan, in cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidisti LSR) intitulate Suflet alb - sange .

A venit scadenta. Romania trebuie sa plateasca astazi peste 100 de milioane euro FMI

A venit din nou scadenta pentru imprumuturile externe. Astazi, Romania trebuie sa plateasca peste 100 de milioane de euro catre Fondul Monetar International, suma reprezentand rambursari din imprumutul.

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU: Toti cei 12 raniti din primul avion au fost preluati de ambulante.

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala, transmite Mediafax. La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18. 00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu .

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ponta: Familiile victimelor vor fi anuntate.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca procedurile de identificare a persoanelor decedate s-a incheiat, prin urmare familiile victimelor vor putea fi acum anuntate. Multumesc autoritatilor din Romania, ministerului Apararii, Sanatatii, politiei care se implica pentru a rezolva procedurile. In cursul zilei de azi vor i transportati in Romania, cu avioanele puse la dispozitie de ministerul Apararii, toti cei raniti. Sunt pregatite toate spitalele din Romania pentru primirea ranitilor si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ponta: Identificarea persoanelor decedate s-a incheiat. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca procedurile de identificare a persoanelor decedate s-a incheiat, prin urmare familiile victimelor vor putea fi acum anuntate. Multumesc autoritatilor din Romania, ministerului Apararii, Sanatatii, politiei care se implica pentru a rezolva procedurile. In cursul zilei de azi vor i transportati in Romania, cu avioanele puse la dispozitie de ministerul Apararii, toti cei raniti. Sunt pregatite toate spitalele din Romania pentru primirea ranitilor si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante.

Regele Mihai I a transmis o scrisoare de condoleante dupa accidentul din Muntenegru in care isi exprima solidaritatea cu membrii familiilor greu incercate si speranta ca acestia vor avea puterea de a trece peste aceste momente grele, informeaza Mediafax. Regina Ana si cu mine, impreuna cu intreaga Familie Regala, suntem cu gandul si cu inima alaturi de familiile indoliate dupa pierderea tragica a celor dragi, in accidentul din Muntenegru. Suntem solidari in durerea si suferinta tuturor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )