Libnet.ro
UNICEF

08:30

Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati in cursul zilei de vineri

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati in cursul zilei de vineri

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias din Capitala se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. in plus, ancheta din Muntenegru continua. Politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora. continuă pe Adevărul

Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati astazi

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. Alti trei pacienti internati la Spitalul Universitar vor fi externati vineri. in plus, politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

Accident Muntenegru. Primele date ale anchetei arata ca autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati in cursul zilei de vineri

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias din Capitala se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. in plus, ancheta din Muntenegru continua. Politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului avea o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, transmite Mediafax. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, inainte de accident, era de 80 de kilometri la ora, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum, au explicat autoritatile din Muntenegru, potrivit cotidianului Vijesti. In urma .

Rezultate preliminare: Soferul autocarului din Muntenegru ar fi condus cu viteza de 80 km/h, dubla fata de limita legala

Soferul autocarului prabusit in Muntenegru ar fi condus autovehicolul cu viteza de 80 km/h, dublu fata de limita legala pentru acel tronson, arata rezultatele preliminare ale anchetei dinMuntenegru.

Accident Muntenegru. Patronii firmei de transport vor fi audiati marti de procurorii Parchetului General

Stefan Grigore si Mihaela Iuliana Grigore, patronii firmei de transport care a dus in Muntenegru romanii din autocarul groazei prabusit duminica, vor fi audiati, marti dupa-amiaza, la Parchetul General, potrivit unor surse judiciare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului circula cu o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, informeaza Mediafax. Vijesti a constatat ca rezultatele preliminare au aratat ca, inainte de a se prabusi in canion, autocarul se deplasa cu 80 de kilometri pe ora, dar viteza exacta va fi cunoscuta dupa analiza detaliata a expertilor. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ipoteza: Soferul autocarului, orbit de lumina soarelui, la iesirea din ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, accidentul s-a produs la iesirea autocarului dintr-un tunel rutier. In momentul iesirii din tunel, asfaltul era umed pentru ca plouase, dar .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Politia locala nu a reusit inca sa scoata autocarul din canion.

Adjunctul sectiei de politiei din Muntenegru a declarat, marti, ca, dupa trei zile, autoritatile nu au reusit inca sa ridice autocarul de la locul accidentului. El a mai spus ca in prezent nu se cunosc cauzele accidentului, dar ca procurorii investigheaza in acest moment cazul. Din dispozitia procurorilor de caz, din trei incercari, nu s-a reusit ridicarea autocarului de la locul accidentului. Este inca devreme sa vorbim despre cauzele care au dus la provocarea acestui accident, a declarat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )